Kako stvari stoje, čini se da smo dobili nove "Džej lo i Bena Afleka". Naime, par o čijem se pomirenju šuška već neko vreme, paparaci su uslikali tokom romantične šetnje, tokom koje su sve vreme razmenjivali nežnosti. 

Bredli Kuper i Irina Šajk, koji su prvobitno izlazili od 2015. do 2019. i imaju zajedničku ćerku, nisu mogli da drže ruke jedno od drugog, a manekenka je čak u jednom trenutku i stezala glumca za zadnjicu.

Irina ŠAjk i Bredli kuper su se pomirili.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako prenosi Daily Mail, par je nedavno podstakao glasine o pomirenju kada su za Noć veštica sa svojom petogodišnjom ćerkom Leom, išli u skupljanje slatkiša, a sve vreme su se zagonetno smeškali.

irina šajk i bredli su nedavno sa ćerkom išli u skupljanje slatkiša
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, slavni duo je prvo pokrenuo glasine o ponovnoj romansi nakon što je Irina tokom leta podelila zajedničke fotografije sa odmora na Bahamima.

U avgustu je objavljeno da poznati glumac i devojka sa naslovnice Vogue-a razmišljaju da imaju još dece. Iako su se rastali 2019., ostali su prijateljski i javno poznati kao suroditelji, a jedan insajder je nedavno rekao za Stranicu šest da „razmišljaju o ponovnom okupljanju“.

Izvor je tvrdio da bi Irina "volela da njena ćerka ima brata ili sestru" i da Bredli nema ništa protiv te ideje.

Irina Šajk se navodno pomirila sa kuperom na bahamima.
Instagram 

Podsetimo, Irina i Bredli upoznali su se 2015. pre nego što su u javnost izašli kao par 2016. godine. Godinu dana kasnije, dobili su ćerku, a onda je usledio raskid 2019. godine. Tada se pričalo da je razlazu para "kumovalo" njegovo zbližavanje sa Ledi Gagom, međutim, akteri su to žestoko demantovali.

Bredli je navodno prevario irinu sa ledi gagom.
ANTI / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, u prošlosti se sumnjalo i da je za njegov raskid sa Irinom kriva i njegova majka Glorija Kampanokoja glumcu godinama uništava ljubavni život. Kuper i njegova majka su nerazdvojni, i veoma često je vodi i na crvene tepihe, putuje s njom, sluša je bez pogovora kako kada je reč o njegovom privatnom, tako i kada se radi o poslovnom životu.

Majka bredlija kupera kriva je za njegov raskid sa irinom šajk.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Već na početku glumačke veze, Bredlijeva majka upoznaje njegovu novu izabranicu i iznosi svoje mišljenje o njoj, što mu mnogo znači. Poznato je i da Kuper zove mamu nekoliko puta dnevno, a mnogima je čudno što on nosi burmu svog oca, koji je preminuo 2011. godine. Zbog toga se često može pročitati da je "oženio" svoju mamu, te da je "klasičan primer edipovca".

Irini je navodno zasmetala glumčeva posvećenost majci i to što joj nije davao dovoljno pažnje. Svojevremeno su javnost nasmejale scene Bredlija sa majkom i Šejka na crvenim tepisima, gde je stajao između njih i držao ih obe za ruke.

Inače, nedavno se pisalo i da 47-godišnji Bredli izlazi sa bliskom prijateljicom Hilari Klinton, Humom Abedin, ali strani mediji prenose da to nije dugo potrajalo.

Kada je reč o manekenki, poznato je da je u prošlosti bila u vezi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom, a prošle godine su je na kratko povezivali sa kontroverznim reperom Kanjeom Vestom nakon njegovog raskida sa Kim Kardašijan.

Irinu ŠAjk su povezivali sa Kanje Vestom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, čini se da je nekadašnji par ipak odlučio da daju svojoj ljubavi drugu šansu, a kako su izgledali prvi put kada su bili zajedno pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bredli Kuper i Irina Šajk

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!