Od kako je Irina Šajk (34) podelila fotografije sa bivšim suprugom Bredlijem Kuperom (46) sa zajedničkog letovanja sa njihovom ćerkicom Leom, svet ne prestaje da bruji o njihovom pomirenju. Lepa ruska manekenka nasmejano je pozirala kraj glumca, te je jasno zašto su mnogi pomislili da su svojoj ljubavi dali još jednu šansu. No, kako stvari stoje, oni ne samo da su ponovo ušli u vezu, već i planiraju prinovu, odnosno, žele da što pre ponovo postnanu roditelji kako bi Lea dobila brata ili sestru, bez da je prevelika razlika u godinama.

Irina Šajk se pomirila sa Bredlijem Kuperom.
Instagram 

Pošto su se oboje pokazali kao odlični roditelji i veoma su srećni sa jednim detetom, smatraju da je najbolje da imaju još jedno - i tako prošire porodicu nakon raskida.

"On je veoma posvećen i snalažljiv tata kome ne treba dadilja. On je samu Leu poveo na dvonedeljni godišnji odmor i nisam morala ni jednom da ih zovem", otkrila je svojevremeno Irina kakav je otac Bredli.

Irina Šajk kaže da je Bredli sjajan otac.
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Bredli i ja smo veoma strogi i dosledni kao roditelji. Kada završi sa jelom, Lea ustaje od stola, uzima svoj tanjir i obavezno kaže "hvala". Bez 'molim' i 'hvala' ne može ništa da dobije", rekla je jednom Irina i dodala: "Teško je jer ima toliko igračaka. Imala sam lutku kao dete i još uvek je imam. Sa dugom plavom kosom i plavim očima, velika ruska lutka. Moja baka je znala da joj sašije odeću", otkrila je.

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, RW/MPI / Capital pictures / Profimedia Irina Šajk sa ćerkom

Podsetimo, Bredli i Irina bili su u vezi tri godine, a potom se razvdojili nakon što je svet brujao o njegovoj aferi sa Ledi Gagom

Bredli kuper i Lejdi Gaga su navodno bili u vezi.
ANTI / Backgrid UK / Profimedia 

Manekenka se tada iselila iz zajedničkog doma, a iako dokaza za neveru nije bilo, sumnjalo se i da je svemu doprineo njegov stil života. On navodno nije želeo da se venča sa Irinom, već je želeo da ostane "večiti neženja", međutim, prema rečima izvora, Kuper sada debelo preispituje svoju odluku. Smatra da je vreme da se skrasi, te da je Irina "ta", a da li će do toga zaista i doći, ostaje da vidimo.

Instagram, BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bredli Kuper i Irina Šajk

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!