Poznata ruska manekenka Irina Šajk (34) i njen bivši suprug Bredli Kuper (46) išli su na porodično letovanje sa svojom petogodišnjom ćerkom Leom (4), piše Daily Mail.

Lepa manekenka je zajedničke fotografije na Instaramu, a ubrzo nakon toga počele su da kruže glasine da su se Irina i Bredli pomirili i dali svojoj ljubavi još jednu šansu. Irina je nasmejana pozirala kraj slavnog glumca, a pored toga podelila je i još nekoliko fotografija na kojima deluje veoma srećno. 

irina šajk i bredlu kuper na letovanju s ćerkom
Instagram 

"Prelepi ste zajedno", "Ovo je post godine", "Da li ste se pomirili", "Irina sija kraj Kupera", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod Irinine objave na Instagramu gde sija od sreće dok su u prvom planu mišići popularnoh holivudskog glumca. Irina i bredli nisu se oglašavali ovim povodom, te nije poznato da li je par opet u vezi, ali jedno je sigurno - nema sumnje da uživaju.

Podsetimo, Irinina i Bradlijeva romansa započela je u maju 2015. godine, nedugo nakon što je on raskinuo vezu sa Suki Vaterhaus, a ona s Kristijanom Ronaldom, a godinu dana kasnije par je objavio lepe vesti - da čekaju dete.

Instagram Par na odmoru s ćerkom

Kraj ljubavi je došao 2019. godine, nakon što je Bredli snimio film "Zvezda je rođena" s Ledi Gagom i posle priča da su njih dvoje više od prijatelja, iako su to negirali.

irina i bredli raskinuli su 2019 godine
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!