Irina Šajk i Bredli Kuper u poslednje vreme retko se odvajaju. Već neko vreme se šuška da su se slavni glumac i fatalna ruska zavodnica pomirili, pa čak i da razmišljaju o drugom detetu, a sudeći po tome da ih je sve češće moguće videti zajedno, jasno je zašto mnogi misle da su ponovo zajedno

Ovog puta, paparaci su ih uslikali sa petogodišnjom ćerkom Leom sa kojom su krenuli u skupljanje slatkiša, a par je sve vreme delovao veoma raspoloženo i prisno. Podsetimo, Irina i Bredli su bili zajedno od 2015. do 2019. godine, a ovog leta su otišli zajedno sa ćerkom na zajedničko putovanje. 

irina Šajk i Bredli Kuper išli su na zajedničko putovanje.
Instagram 

"Bio je to porodični odmor i razmišljaju o tome da opet ožive svoju romansu", rekao je tada izvor za Page Six. Navodno oboje žele da ćerkici podare brata ili sestru, a navodno jedino što im je na putu je njegova majka Glorija Kampano koja glumcu godinama uništava ljubavni život.

irina šajk i bredli kuper žele da podare naslednici brata ili sestru.
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nju su krivili i za iznenadni raskid para 2019. godine, jer je Bredli veoma vezan za nju, zbog čega ne može da ostvari nikakav dublji odnos sa drugom ženom. Kuper i njegova majka su nerazdvojni, i veoma često je vodi i na crvene tepihe, putuje s njom, sluša je bez pogovora kako kada je reč o njegovom privatnom, tako i kada se radi o poslovnom životu.

Već na početku glumačke veze, Bredlijeva majka upoznaje njegovu novu izabranicu i iznosi svoje mišljenje o njoj, što mu mnogo znači. Poznato je i da Kuper zove mamu nekoliko puta dnevno, a mnogima je čudno što on nosi burmu svog oca, koji je preminuo 2011. godine. Zbog toga se često može pročitati da je "oženio" svoju mamu, te da je "klasičan primer edipovca"

Bredli Kuper raskinuo je sa Irinom zbog majke.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Irini je navodno zasmetala glumčeva posvećenost majci i to što joj nije davao dovoljno pažnje. Svojevremeno su javnost nasmejale scene Bredlija sa majkom i Šejka na crvenim tepisima, gde je stajao između njih i držao ih obe za ruke.

No, čini se da su emocije između glumca i manekenke ipak jače od svega, te da su zbog  toga spremni i da konačno sednu i reše probleme, a da li će tako i biti pokazaće samo vreme.

Instagram, BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bredli Kuper i Irina Šajk

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!