Holivudski zavodnik, Bredli Kuper magnet je za lepe žene je uvek preferirao da ne priča o svojoj intimi, iako nije uspeo da sakrije svoje veze s ruskom manekenkom Irinom Šajk, s kojom ima ćerku Leu de Senu, i glumicom Rene Zelveger.

Nakon raskida sa Irinom, o čijem se pomirenju sada šuška, javnost ga je povezivala sa Lejdi Gagom, a pre ulaska u vezu sa slavnom manekenkom prva od poznatih velikih ljubavi glumca bila je glumica Dženifer Espozito, s kojom je počeo da se viđa krajem 2006. godine. Varnice su brzo planule i par je stupio u vezu toliko ozbiljnu da je Bredli zaprosio Dženifer već u oktobru.

Nakon kraćeg skrivanja, Bredli i Dženifer počeli su zajedno da se pojavljuju na crvenom tepihu i pokazuju koliko su zaljubljeni.

Očigledno im se žurilo da se jedno drugom zakunu na večnu ljubav, pa su sudbonosno "da" izgovorili već u decembru iste godine. Njihov izbor za venčanje bio je jug Francuske, gde su organizovali romantičnu ceremoniju, kojoj su prisustvovali samo najbliži, piše Glossy.

I baš kad je delovalo da je par uplovio u mirnu luku i da su pred njim godine idile – otkriveno je da se razvode. Dženifer Espozito podnela je zvanično zahtev za razvod u maju 2007. godine, a on je potpisan u novembru. Kuperov PR saopštio je tada da par već mesecima ne živi zajedno, kao i da su zajedno doneli odluku da se rastanu.

Kada su pitali glumca za njegov kratak brak, odgovorio je da je se sve jednostavno dogodilo prebrzo.

– To je bilo nešto što se samo desilo. Dobra stvar je što smo oboje to shvatili... Nekad samo shvatiš– zaključio je Bredli Kuper u jednom intervjuu.
Međutim, Dženifer tvrdi da nije sve proteklo tako mirno, pa o svom bivšem nema mnogo lepih reči.

– Trebalo je da na početku primetim crvene zastavice. Zapravo, to je više ličilo na čitav odred sa crvenim zastavicama, ali sam ih ignorisala jer, iskreno, nisam mislila da ta veza ide nekud –napisala je glumica u svojoj autobiografiji "Dženiferin način", ne imenujuću Bredlija, ali svi veruju da je pisala o njemu.

– Bio je duhovit, pametan, arogantan i majstor manipulacije. Nisam mislila da je toliko privlačan, ali sam mislila da mogu neko vreme da uživam u njegovom humoru i besmislicama –napisala je ona.

Kako je istakla, njen bivši muž imao je "zabavnu, ali i podlu, hladnu stranu".

– U roku od nekoliko dana, veza je pala na najniži nivo, a za nedelju dana je bilo gotovo– prisetila se Dženifer. – Naglo, grubo, s tačnom tišinom kakva bi se od njega očekivala, ali ovog puta nisam uradila ništa osim da pristanem da sve okončamo.

Glumica godinama nije pominjala Kupera, niti je htela da se stavlja u isti kontekst s njim, ali nije odolela prilici da prokomentariše jedan detalj. Naime, kada je Bredli zapevao pesmu Shallow s Lejdi Gagom na dodeli Oskara 2019. godine, svi su spekulisali da između njih postoji nešto iako je glumac tada bio u vanbračnoj zajednici sa Irinom Šajk.

Bredli Kuper i Lejdi Gaga.
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Komičar Dejvid Spejd objavio je Instagramu fotografiju Kupera i Lejdi Gage uz pitanje da li je moguće da se među njima nešto desilo, a Dženifer je napisala:

– Ha.

Kasnije je istakla da nije mislila ništa posebno, osim da joj je to bilo smešno i da nije želela da uvredi bilo koga.

Bredli Kuper i Lejdi Gaga.
ANTI / Backgrid UK / Profimedia 

Izvor: Glossy