Manekenka Irina Šajk bez obzira na raskid sa Bredlijem Kuperom, ima samo reči hvale za bivšeg partnera sa kojim ima ćerkicu Leu De Senu Šajk Kuper.

Naime, Irina i Bredli su posle razlaza odlučili da ostanu u prijateljskim odnosima i zajedno odgajaju malenu Leu De Senu, a manekenka je pohvalila svog bivšeg, te je istakla da je on požrtvovani otac.

Kako je u jednom intervjuu za strane medije Šajkova ispričala ćerka je provela sa tatom dve nedelje, bez dadilje.

irina sajk i bredli kuper sa cerkom
splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

On je angažovan tata, nema dadilju. Lea je sa njim provela dve nedelje na godišnjem odmoru i nijednom nisu zvali dadilju – ispričala je Irina za „High Style“ i dodala da se ona i glumac trude da lepo vaspitaju mezimicu, ali i da su strogi roditelji:

Bredli i ja smo jako strogi roditelji. Kada Lea završi s obrokom, napusti sto, pospremi tanjir i kaže „Hvala“. Bez „molim“ i „hvala“ neće dobiti ništa nakon ručka – objasnila je ona.

Poznata manekenka je uporedila svoje detinjstvo i priznala da je ona imala samo jednu lutku, za razliku od njene ćerke koja ih ima mnogo više.

– Ja sam imala samo jednu igračku i još uvek je imam, ima velike plave oči. Velika ruska lutka. Moja baka joj je izrađivala odeću. Svojoj ćerkici uvek govorim da sam u detinjstvu imala samo jednu lutku, ili joj objašnjavam da sam bombone dobijala samo za Božić.

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, RW/MPI / Capital pictures / Profimedia Irina Šajk sa ćerkom

Podsetimo, bivši partneri često bivaju uslikani na ulicama Njujorka u zajedničkoj šetnji sa naslednicom, pokazujući da je i te kako moguće ostati u dobrim odnosima i nakon raskida.

Par je prekinuo početkom 2020. godine, a poslednjih nedelja se šuška o njihovom pomirenju nakon što su ih paparaci uslikali tokom romantične šetnje, u toku koje su sve vreme razmenjivali nežnosti.