Iako se do skora pričalo da su jedan od najboljih frajera sveta Bredli Kuper i čuvena manekenka Irina Šajk ponovo zajedno, te se čak šuškalo i da par radi na drugom detetu, čini se da stvari između starih/novih partnera ipak nisu tako savršene kao što se mislilo.

Irina koja se do skoro nije odvajala od Kupera, sada je ponovo sama, te se čak i na festivalu u Kanu pojavila bez glumca. Svojim izazovnih izdanjima sve je ostavila bez teksta, "gotovo kao da je htela nekome da pokaže šta je izgubio", moglo se pročitati na mrežama.

Na njegovo mesto "uskočio" je drugi muškarac - niko drugi do Leonardo Dikaprio. Par je najpre viđen na premijeri "Killers Of The Flower Moon" u kojem on igra glavnu ulogu, potom na rođendanu Naomi Kembel, da bi sada lepu manekenku uslikali upravo na njegovoj jahti, dok uživa u suncu.

Leo i njegov najbolji prijatelj, glumac Tobi Megvajer uputili su se na Sardiniju, a sa njima je i urednik britanskog "Voga" Edvard Eninful. Iako su u Kanu bile još neke bivše Dikaprija poput Điđi Hadid i Madaline Genee, čini se da je čuveni zavodnik ipak odlučio da im lepa Irina pravi društvo.

Inače, da ih vezuje nešto više od prijateljstva počelo je da se šuška još u aprilu, kada su uhvaćeni u noćnom provodu na Koačeli. Iako se sumnjalo da su uplovili u vezu, ove priče su otpale s obzirom da manekenka ima 37 godina, što je "deal breaker", ako se uzme u obzir da nijedna njegova izabranica nije bila starija od 25. 

Ipak, da neki bi rekli da nešto ipak postoji. Doduše, zvanična verzija je da su Dikaprio i Šajk samo prijatelji. A Bredli?

On se povodom nagađanja nije oglašavao. Sve ovo vreme provodi u Los Anđelesu, sa majkom Glorijom koja živi sa njim od kako joj je preminuo suprug, Bredlijev otac. Priča se da je upravo ona krivac za sve neuspele glumčeve odnose. 

Takođe se šuška da je Kuper tipičan "edipovac", te osim što se čuje sa majkom po nekoliko puta na dan, i što nijednu odluku ne donosi bez konsultacije sa njom, on ju je na neki način i "oženio", te nosi i burmu pokojnog oca. 

Bredli Kuper je posebno vezan za svoju majku.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

A da li je Glorija i ovog puta presudila Bredlijevoj vezi sa Irinom, za sada je nepoznanica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!