O ljubavnom životu Irine Šajk priča se već neko vreme. Te vratila se Bredliju Kuperu, te nije, te planiraju drugo dete nevezano za vezu, te ne žele više naslednika... 

Potom su kružile glasine da se jedna od najlepših žena svih vremena smuvala sa Leonardom Dikapriom, što se pokazalo kao neistina, s obzirom da su manekenka i glumac veliki prijatelji godinama. 

Irina Šajk nedavno na jednoj svečanosti.
Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Irina je nedavno uslikana u prisnom zagrljaju sa nepoznatim muškarcem, i taman kada je svet skočio misleći da je to njen novi partner - bum! Iznenađenje! Manekenka je upravo uslikana u društvu slavnog sportiste i bivšeg muža njene koleginice. 

Irina Šajk nedavno je uslikana kako se grli sa nepoznatim muškarcem.
GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Reč je o sveže razvedenom Tomu Brejdiju, a par je uslikan dok razmenjuje nežnosti u automobilu dan nakon što je u njegovoj kući provela noć. Irina i Bredli nisu skidali osmeh sa lica, i nisu se obazirali na paparace.

Iako su glasine o njihovoj vezi započele još na jednom venčanju na kojem se manekenka navodno nabacivala fudbaleru, tada je njen predstavnik za štampu sve demantovao s rečima da je u pitanju "fikcija". 

Međutim, kako opisati ono što su sada videli milioni na snimku na kojem Tom mazi Irinu po obrazu dok ga ona zaljubljeno gleda.

Da li je reč o novoj romansi ili prolaznom flertu ostaje da vidimo, ali ovo je prvi put da smo Irinu videli u prisnijem odnosu od kako je raskinula sa Bredlijem. 

Irina je bliska sa Bredlijem.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Irina je do pre nekoliko meseci u nekoli navrata viđena u prisnom odnosu sa Bredlijem sa kojim je dobila ćerku Leu. Par se dodirivao po intimnim mestima u javnosti, međutim čini se da je pomirenje ipak palo u vodu.

Kao mogući razlog ponovo se spominjao bizaran odnos Kupera sa majkom koja mu je i menadžer, a koja je navodno "krivac" što su je svaka veza pukla.

Majka Bredlija Kupera uništila je njegovu vezu sa Irinom.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Glorija ne samo da bira uloge svom sinu, već i daje zeleno svetlo za njegove izabranice, a Bredli je toliko vezan za nju, pogotovo nakon smrti oca da čak i žive zajedno, i nosi i očevu burmu, a znao je i da se šali da je "majku oženio".

Glorija je i navodno ta koja je presudila njegovoj vezi sa Irinom. Manekenka ni drugog puta nije dobila prsten, te je, prema rečima izvora solo.

Kada je reč o Tomu Brejdiju, koji je očigledno slab na manekenke, on se nedavno razveo od Žizel nakon 12 godina braka. Nesuglasice su počele kada je Tom odlučio da prekine penziju iako je takav bio dogovor sa manekenkom koja je pauzirala karijeru da bi brinula o deci. Sada je bio red na Brejdija, što on nije ispoštovao, i brak je pukao. 

Tom Brejdi se razveo od Žizel.
Shutterstock 

Mnogi su smatrali da je na taj način ponovo ponizio svoju suprugu, a prvi put je to bilo još na početku veze kada je napravio dete bivšoj devojci, a o tome ćutao Žizel.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!