Nakon što je Page Six objavio paparaco fotografije na kojima se vide, poznati sportista i bivši muž Žizel Bundšen, Tom Brejdi i jedna od najlepših žena sveta Irina Šajk ispred njegove kuće, a potom i snimak na kojem se maze u njegovom automobilu, naslovnice svih svetskih portala preplavljeni su vestima o njima.

Osim što se o njima piše, fanovi ih često sreću na ulicama, postavljaju im razna pitanja, žele da se sa njima fotografišu. Jednu takvu situaciju doživeo je Brejdi nedavno, kada mu je prišao momak i postavio mu jedno, naočigled, jednostavno pitanje:

– Koja je tvoja najveća greška?

Na licu NFL zvezde videla se zbunjenost, potom je zamucao i – ništa nije odgovorio.

Brejdi se potom samo pomerio od muškarca, okrenuo se i mrmljajući, više onako za sebe rekao:

– Dobro pitanje. Ne znam, da li je nešto zaista bila greška? –odgovorio je Brejdi, zastavši na trenutak.



Fan ga je pitao o greškama u karijeri, a čini se da je Tom Brejdi mislio na nešto drugo. Tom je napravio grešku ili dve u svoje vreme, ali očigledno je da mu u tom trenutku ta greška nije bila na pameti.

Čak i sa spektakularnom karijerom, on ima rekord uključujući tri poraza na Superboulu, a jedan čak uključuje i neuspeli pokušaj Nju Ingland Patriota da obezbedi savršenu sezonu.

Tom Brejdi imao greške u karijeri
Shutterstock 

Van terena, njegov nedavni razvod sa Žizel Bundšen naveo je mnoge fanove da posumnjaju da možda žali zbog nečega u svom privatnom životu.

Umesto odgovora, Brejdi se okrenuo i samo je otišao. Videlo se po njegovom izrazu lica da mu je bilo neprijatno i da se naprosto nije snašao što je mnoge njegove obožavaoce iskreno razočaralo.

Tom Brejdi i Žizel dok su još bili zajedno
Instagram 

Bonus video

Feng Šui greška u spavaćoj sobi TikTok/alexandriaparis_