Prilikom dizajniranja kuhinje važno je kombinovati funkcionalnost i estetiku, a Žizel Bundšen je otkrila kako kuhinja izgleda u njenom najnovijem domu, koji je kupila nakon što se rastala od Toma Brejdija

Popularna manekenka Žizel Bundšen ne krije da zdrave navike igraju veliku ulogu u njenom načinu života. Pored vežbanja, Žizel je takođe veoma strastvena prema hrani, koja je ključna za njen način života. Pokazujući svojim pratiocima zanimljiv recept, manekenka je pokazala i deo svoje kuhinje, što je zainteresovalo ljubitelje uređenja enterijera.

Kuhinja Žizel Bundšen
printscreen/instagram 

Drvo je svestran i bezvremenski element u dizajnu kuhinje i unosi toplinu i prirodnu estetiku u prostor. Drveni ormarići čine osnovu kuhinje popularne maneknke, a kako bi svoju kuhinju učinila posebnijom, odlučila je da zidove ofarba u plavo. 

Kuhinja Žizel Bundšen instagram/gisele

Odabrala je popularnu nijansu 'petrolej plave', koja je sve popularnija u enterijerima, a dizajneri je koriste na različite načine. Kuhinje ove nijanse nisu ništa novo, a zidovi poput Žizelinih unose umirujuću atmosferu u ambijent. Suptilna, ali osvežavajuća nijansa plave ne samo da promoviše opuštajuću atmosferu, već i neprimetno dopunjuje moderan i tradicionalan dizajn, čineći ovu kuhinju istovremeno i cool i tradicionalnom.

I dok su donji elementi drveni, gornje elemente prekrivaju bele frontove visokog sjaja. Veliko ostrvo je napravljeno od italijanskog kvarca i krije ugrađeni mini bar.

Ova zanimljiva kuhinja deo je najnovijeg imanja od 7,5 hektara u Southwest Ranchesu na Floridi, za koje je izdvojila 11,5 miliona dolara. Luksuzna kuća ima devet spavaćih soba, nekoliko sportskih terena i veliki bazen, a nalazi se oko sat vremena zapadno od njene vile na Surfsideu, preko puta imanja Toma Brejdija.

Izvor: tportal.hr/ Wanted A.N.