Slavnoj lepotici Madalini Genei je, od kako je raskinula vezu sa pobratimom Novaka Đokovića Grigorom Dimitrovim, sve krenulo u životu. Iako ju je ovaj krah veze gotovo prikovao u krevet, s obzirom da je bilo jasno da se zaljubila do ušiju, povoljne poslovne prilike vratile su joj osmeh na lice.

Najpre je tu bio uspeh sa filmom "Deep Fear" koji je nedeljama bio na vrhu liste najgledanijih širom sveta, a potom je dobila i nagradu za doprinos italijanskoj filmskoj sceni. 

Ujedno je potpisala i velike modne ugovore, te se našla na bilbordima širom sveta, no, kako to obično biva, lepim ženama se uspeh retko prašta. Tako se ponovo povela priča o Madalininim operacijama

Te "sva je plastična", te nije. Te "nije fer da ona dobija šanse, a druge devojke ne", te "jedino što zna je da se skida", "nula je bez Fotošopa"... 

Ne moramo da kopiramo druge, mnogo gore negativne komentare koji prelaze sve granice pristojnosti. 

Rumunka koja godinama živi u Italiji je optužena čak i da se operisala po uzoru na Sofiju Loren koju je i igrala u "House of Gucci", a ulje na vatru dodale su i njene stare fotografije na kojima izgleda nešto drugačije nego danas.

Iako su određene korekcije vidljive, činjenica je da je Madalina oduvek bila prelepa, što možete videti i na fotografijama u nastavku:

Međutim, zaboravlja se da je Madalina na fotografijama koje su napravile bum bila jedva punoletna, te da je logično da se njeno telo dodatno razvijalo. Promenila je i frizuru i stil šminkanja, iako je vidljivo da je popunila usne, kao i da je povećala grudi. 

No, fotografije iz ranog detinjstva jasno pokazuju da je Genea bila prelepa i pre svih intevencija i slave. 

Pogledajte i sami:

Fotografije ne lažu, i jasno je da Madalina nije radila ništa što je narušilo njen lik, već samo dodatno naglasilo prirodnu lepotu.

Ko je Madalina Genea?

Ova lepotica postala je poznata kada je odlučila da učestvuje u emisiji koja se emituje na malim ekranima, "Tip Top Minitop". Toliko je bila oduševljena svetlima reflektora da je sa samo 15 godina uspela da impresionira modnog dizajnera Fernanda Gatinonija.

Sa 15 je i pobedila na jednom modnim takmičenju, a u to vreme, fizička prednost koja ju je izdvajala od ostalih takmičara bila je njena visina. Sa 1,81 m i izuzetno mršavom figurom, Genea je delovala kao idealan tip koji bi se odmah katapultirao u sam vrh modne scene, i tako je i bilo. Kada je stigla u Italiju, Genea je brzo postala zaštitno lice nekoliko luksuznih brendova i prodefilovala modnim pistama širom sveta u Italiji, Nemačkoj, Japanu, Austriji, Južnoj Africi, Francuskoj ili Španiji.

Zanimljivo je da je upravo zbog modelinga bila i izbačena iz srednje škole iako je bila odličan učenik i redovno učila na putovanjima.

Naime, okidač za ovu ulogu bilo je njeno fotografisanje u vešu što je čelnicima škole bilo nedopustivo, i zbog svega je morala da se prebaci u drugu školu.

Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia, Black Mamba / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Madalina Genea

Saradnja sa Erosom Ramacotijem vinula ju je u zvezde, a ostalo je istorija. 

Pročitajte još: KAKO JE NAJLEPŠA EVROPLJANKA IZGLEDALA PRE SVIH OPERACIJA? Rođena je u našem KOMŠILUKU, a dive joj se i muškarci i žene

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Madalina Diana Ghenea instagram/officialmadalinaghe

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!