Za Madalinu Geneu možemo reći da je svakako jedna od zvezdi koja je obeležila 78. filmski festival u Veneciji. Lepa Rumunka koja živi i radi u Italiji privukla je pažnju medija i prisutnih svojom pojavom i dokazala zbog čega je smatraju jednom od najatraktivnijih Evropljanki.

Puna usta, mali nos, iskatkunete jagodice i savršene proporcije i obline krase Madalinu, međutim nije oduvek bilo tako. Istina je, da je Madalina uvek lepa žena, ali kako je stupila na javnu scenu, tako je se podvrgla plastičnim operacijama.

Kako su pisali italijanski mediji, Madalina je oduvek imala puna usta, međutim rešila je da ih dodatno popuni. Takođe pišu da je suzila noz, radila jagodice, mačje oči, ali i da je ugradila silikone u grudi.

madalina genea nekada
Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Fotografije stare 10-ak godine govore u prilog tome, mada ne možemo a da ne priznamo da je ova zgodna Rumunka i tada bila veoma lepa.

Madalina je započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, ali nije oduvek izgledala ovako. Mnogi su joj zamerali što se podvrgla plastičnim operacijama, ali jedna od najpoželjnijih žena sveta je zahvaljujući tome očarala mnoge poznate muškarce.

Za njom je pre nekoliko godina poludeo i holivudski zavodnik Džerard Batler, ali njihova veza nije uspela, kao ni ona s Leonardom Dikaprijom. Takođe je bila u vezi sa dizajnerom Filipom Plejnom, osvojio ju je i bogati trgovac umetninama Vito Šanabel, međutim čini se kako je to bila samo letnja avantura, jer je bivši dečko Hajdi Klum kasnije viđen s Irinom Šajk, iako niko od njih nikada nije potvrdio vezu, uprkos tome što su nedavno viđeni zajedno u Njujorku.

madalina genea i dzerad batler
ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP / Profimedia 

Madalina je i ponosna majka devojčice koju je dobila iz propale veze s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom. Navodno su problemi sa bivšim partnerom započeli s rođenjem njihovog deteta, a njih je stvarala upravo lepotica koja je partneru stalno prigovarala, zbog čega su se konstantno svađali. Izvori bliski paru otkrili su kako je on pokušao sve ne bi li spasao njihovu vezu, međutim to mu nije uspelo.

Bavila se baletom sedam godina, i zbog toga je bila izabrana da učestvuje u italijanskoj verziji Plesa sa zvezdama, a takođe se pojavila i u spotu pevača Erosa Ramacotija. Madalena je otkrila da je i dan danas nesigurna u vezi svog izgleda, a da brine bez razloga možete zaključiti po njenim fotografijama.

madalina genea
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Genea se osim u manekenstvu okušala i u glumi, a zbog izgleda mnogi je nazivaju i novom Sofijom Loren, a pisalo se čak i da se operisala kako bi ličila na slavnu glumicu. Uskoro ćemo imati ptiliku da je gledamo u filmu "House of Gucci", a u galeriji pogledajte slike s početka njene karijere, kao i fotografije koje su nastale nedavno pa procenite sami koliko se Madalina promenila u međuvremenu:

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia Madalina nekad i sad