Bugarski teniser Grigor Dimitrov (32) eliminisan je pre nekoliko dana sa US Opena, kada ga je kolega Aleksandar Zverev porazio u četvrtog rundi turnira, ali čini se da zgodni Bugarin nije dugo tugovao.

On se odmah uputio natrag u Evropu, konkretno jedan od najromantičnijih gradova na planeti – Veneciju.

Tu zbog 80. Filmskog festivala u Veneciji boravi njegova devojka Madalina Genea, prelepa manekenka i glumica koju često nazivaju "rumunskom Sofijom Loren", a ona mu je odmah pomogla da zaboravi bolni poraz.

Madalina Genea i Grigor Dimitrov se ljube
KTM / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Paparaci su uslikali ovaj par dok su Grigor i Madalina uživali u osveženju u jednom venecijanskom kafeu, a Rumunka je izgledala vrlo elegantno u dugoj beloj haljini.

Očigledno očaran njenom lepotom, Dimitrov ju je sve vreme grlio i ljubio, a par je već danima nerazdvojan.

Podsetimo, o njihovoj vezi se šuškalo mesecima, a da su zaista zajedno pokazali su kada se Madalina pojavila na tribinama kako bi podržala svog dečka na ATP turniru u Rimu, piše Glossy. 

Madalina Genea i Grigor Dimitrov zajedno
KTM / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Grigor važi za velikog zavodnika među sportistima, a ranije je ljubio rusku teniserku Mariju Šarapovu i američku pevačicu Nikol Šerzinger, dok ljubavni život Madaline Genee nije toliko poznat javnosti.

Ona je rođena u Slatini, u Rumuniji, a kada je imala samo 15 godina preselila se u Milano kako bi izgradila karijeru u modelingu. Učestvovala je u desetinama modnih revija tokom karijere, a reklamirala je popularne brendove, pojavila se u spotu Erosa Ramacotija, učestvovala u brojnim televizijskim formatima u Italiji...

Pre više decenije ušla je i u svet glume, pa je zabeležila niz uspešnih uloga, a kruna njene dosadašnje karijere je pojavljivanje u filmu "Kuća Gučijevih", u kom je igrala pored Ala Paćina, Lejdi Gage, Adama Drajvera...

Giandomenico D'Angelo / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia Madalina Genea je poznata i kao najlepša Evropljanka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!