Ako se do sada neko i pitao da su jedna od najlepših žena sveta, manekenka i glumica Madalina Genea, i jedan od najboljih tenisera sveta Grigor Dimitrov zajedno, nakon novog snimka, više nema sumnje.

Slavna lepotica objavila je najpre stori na kojem se vidi teniser dok degustira koktele, a potom i emotivni video sa romantične večere.

Madalina je podelila stori sa Grigorem.
Instagram 

A na snimku - Madalina i Grigor, zagrljeni, nasmejani, ludi od ljubavi. Da energija može da se vidi, ovde bi se sekla makazama. 

Manekenka je nešto kasnije objavila i nove fotografije sa poslednjeg modnog snimanja, i malo je reći da je pobrala sve komplimente.

Mnogi su joj govorili i da "sija" od kako je sa Grigorom, ali su i "večitom neženji" poručili da je Madalina izgleda "ona prava", s obzirom da ni sa jednom devojkom, pogotovo slavnim lepoticama koje je ljubio, nikad nije bio ovakav. 

Podsetimo, Dimitrov, jedan od najboljih prijatelja Novaka Đokovića, odnosno njegov "balkanski pobratim", koji važi za jednog od najvećih zavodnika među teniserima, u prošlosti je izlazio i sa Serenom Vilijams, Marijom Šarapovom, ali i jednom od najzgodnijih pevačica Nikol Šerzinger, koju je, kako se pričalo, varao na svakom koraku i "zavlačio" jer nije želeo da je oženi.

Sa druge strane, zanosna Rumunka takođe je u prošlosti ljubila slavne frajere. Tako se do nedavno pisalo o njenoj obnovljenoj romansi sa Leonardom Dikapriom, međutim, čini se da ga je slavna lepotica otkačila zbog Novakovog dobrog druga. 

Madalina je bila u vezi sa Džerardom.
ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP / Profimedia 

Na popisu njenih bivših ljubavnika našla su se i mnoga druga poznata imena, uključujući Džerarda Batlera, Majkla Fasbendera i Erosa Ramacotija.

Iz veze s rumunskim peduzetnikom Mateom Stratanom ima ćerku Šarlot, a ljubila je i Italijana Andrea Kastanjolu od kojeg se nije odvajala do 2021.

Madalina ima i ćerku Šarlot.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

No, čini se da je i ona kraj Grigora našla no što joj je stvarno trebalo, s obzirom da je ovako zaljubljenu nismo godinama videli.

Madalina Genea i Grigor su ludi od ljubavi.
instagram/grigordimitrov 

Ostaje samo da se nadamo da će ova romansa potrajati, i ko zna, možda i biti ozvaničena brakom ili pak novom prinovom, ali to je ipak samo na njima.

Bonus video:

Madalina Dijana Genea Instagram/officialmadalinaghenea

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!