Od kako se pročulo da se Madalina Genea, jedna od najlepših žena sveta i proslavljeni bugarski teniser Grigor Dimitrov viđaju, mnoge je zanimalo da li će jedan od najboljih prijatelja Novaka Đokovića, odnosno njegov "pobratim" konačno biti taj koji će lepu Rumunku odvesti do oltara.

Priče o njihovoj vezi otpočele su kada je Madalina pratila njegov meč, i to malo nakon što se šuškalo da se pomirila sa Dikapriom, nakon čega je sa slavnim bugarskim zavodnikom otišla na večeru.

Madalina je otišla na večeru sa Grigorom.
Instagram 

Grigor ju je označio na storiju, koji je ona repostovala, međutim, nakon toga, par se nije mogao videti zajedno zbog čega su se mnogi pitali da li je veza već pukla. 

Međutim, čini se da je ljubav jača nego ikad pre, jer je sada Madalina ta koja je podelila fotografiju na kojoj teniser uživa u suncu uz reči: "Najbolji smo".

Madalina Genea označila je Grigora na fotografiji.
Instagram 

Naravno, nije trebalo mnogo da joj i Grigor odgovori sa: "Ti si ljubav", čime je jasno da su emocije i dalje jake, te da par i te kako provodi vreme zajedno, samo što to ne dele često na mrežama. 

Grigor ne krije koliko je zaljubljen u Madalinu.
Instagram 

Inače, Madalinu u poslednje vreme prate komplimenti da je lepša nego ikad pre, a s obzirom da je nedavno objavljena i kampanja za poznati brend donjeg veša i kupaćih kostima, priče da joj je karijera u zapećku definitivno su pale u vodu. 

Pričalo se da je "sva operisana", te da je "lepa samo zato što zna da koristi Fotošop", kao i daje "uživo nula", ali lepa Rumunka sve ih je demantovala novim izdanjima koja su i najnevernije Tome ostavile bez reči. 

Mnogi su govorili za Madalinu da je lepa samo sa fotošopom.
Shootpix/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

O njenom izgledu često se polemiše, a da ipak nije sve delo estetske hirurgije pokazale su i njene stare fotografije, kako kada je bila dete, kao i iz rane mladosti, kada je tek krenula da se bavi manekenstvom.

Uostalom, pogledajte i sami njene stare objave:

Dovoljan je jedan pogled da vidite da je Madalina zaista prirodna lepotica, te da je na svom licu promenila samo sitnice, te ne čudi što su na nju padali i najbolji frajeri sveta poput gorepomenutog Dikaprija, Džerarda Batlera i mnogih drugih.

Madalina je bila i sa Džerardom Batlerom.
ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP / Profimedia 

Ipak, čini se da je sada našla sreću kraj Grigora, a njene nove fotografije na kojima sija više nego ikada pre samo potvrđuju pravilo da kada je žena voljena na pravi način ona tada postaje najbolja verzija sebe.

Bonus video:

Madalina Diana Ghenea instagram/officialmadalinaghe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!