Za fatalnu Rumunku Madalinu Geneu često se kaže da je najlepša žena koja je hodala zemljom, a dovoljno je da pogledate samo par njenih fotografija da vam bude jasno da ovako nešto nije bez razloga. Moderna Sofija Loren oduzima dah izgledom, a na njene obline malo ko bi ostao ravnodušan.

Madalina Genea važi za jednu od najlepših žena sveta.
Maurizio D'Avanzo/ipa-agency n / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, za ovu lepoticu često se pričalo i da lepotu duguje operacijama kojima je svoj lik i telo dovela do savršentsva. Nema sumnje da je Madalina "išla pod nož" kako bi određene delove lica i tela poboljšala, kao i da na svom profilu često fotošopira fotografije, međutim, nikad viđene fotografije iz rane mladosti i detinjstva dokazale su da nije baš toliko toga promenila na sebi.

Poznato je da je lepa Rumunka postala je poznata kada je odlučila da učestvuje u emisiji koja se emituje na malim ekranima, "Tip Top Minitop". Toliko je bila oduševljena svetlima reflektora da je sa samo 15 godina uspela da impresionira modnog dizajnera Fernanda Gatinonija.

Sa 15 je i pobedila na jednom modnim takmičenju, a u to vreme, fizička prednost koja ju je izdvajala od ostalih takmičara bila je njena visina. Sa 1,81 m i izuzetno mršavom figurom, Genea je delovala kao idealan tip koji bi se odmah katapultirao u sam vrh modne scene, i tako je i bilo. Kada je stigla u Italiju, Genea je brzo postala zaštitno lice nekoliko luksuznih brendova i prodefilovala modnim pistama širom sveta u Italiji, Nemačkoj, Japanu, Austriji, Južnoj Africi, Francuskoj ili Španiji.

Zanimljivo je da je upravo zbog modelinga bila i izbačena iz srednje škole iako je bila odličan učenik i redovno učila na putovanjima. Naime, okidač za ovu ulogu bilo je njeno fotografisanje u vešu što je čelnicima škole bilo nedopustivo, i zbog svega je morala da se prebaci u drugu školu. 

Saradnja sa Erosom Ramacotijem vinula ju je u zvezde, a već tada se šuškalo da je određene intervencije iako je te 2007. kada je rađen spot za pesmu "Il Tempo Tra Di Noi" imala samo 19 godina. 

Nikad viđene fotografije otkrivaju istinu o njenom izgledu

Nema sumnje da se Madalina "dorađivala" s godinama, ali činjenica je da je od najranijeg detinjstva bila prirodna lepotica, što dokazuju i fotografije iz vremena kada je bila mala, a koje možete videti u nastavku.

Pravilno lice, mali, prćast nos, puna usta... samo su dokazi da je Madalina, hteli to neki da priznaju ili ne, ipak prirodna lepotica. Takođe, kada pogledate i jedno od njenih prvih snimanja za kampanju donjeg veša, jasno je da se Genea sa 19 malo razlikuje od Genee sa 35 koliko danas ima.

Madalina izgleda neverovatno čak i na starim rođendanskim fotografijama na kojima nosi minimum šminke i koje su rađene lošijim kamerama nego danas.

Fotografije defitinitivno dokazuju da je zasluženo na listi najlepših žena sveta, a koliko se promenila za sve ove godine, i šta je zapravo sve dorađivala na svom licu, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia Madalina nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!