Madalina Genea, rumunska manekenka i glumica koja je postala atrakcija nakon filmskog festivala u Kanu, objavila je fotografije na kojima, tvrdi, da nema šminku.

Madalina je pozirala u vešu i svojim pratiteljima poručila da ju je bez šminke fotografisala prijateljica koja ju je i nagovorila na poziranje u prirodnom izdanju.

Ekipa na Instagramu koja je prati oduševljena je njenim izgledom, te navode da joj šminka definitivno ne treba, a mnogi tvrde da je bez šminke još lepša. Inače, Madalina Genea se pojavila na crvenom tepihu u Kanu i sve prisutne ostavila bez daha.

madalina genea nedavno na kanu
Daniele Cifala / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Manekenka je uspešno zakoračila u filmske vode ulogom Sofije Loren u filmu "House of Gucci", a zbog izgleda je mnogi uspoređuju sa slavnom glumicom. Neki smatraju da je i lepša od Sofije Loren, a fanovi na Instagramu tepaju joj da je trenutno najlepša žena na planeti.

madalina gena privlači pažnju svojim izgledom
Black Mamba / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Madalina je karijeru započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, ali nije oduvek izgledala ovako.

Mnogi su joj zamerali što se podvrgla plastičnim operacijama, ali jedna od najpoželjnijih žena sveta zahvaljujući tome očarala je i mnoge poznate muškarce.

Za njom je pre nekoliko godina poludeo i holivudski zavodnik Džerard Batler, ali njihova veza nije uspela, kao ni ona s Leonardom Dikaprijom.

Takođe je bila u vezi sa dizajnerom Filipom Plejnom, osvojio ju je i bogati trgovac umetninama Vito Šanabel, međutim čini se kako je to bila samo letnja avantura, jer je bivši dečko Hajdi Klum kasnije viđen s Irinom Šajk, iako niko od njih nikada nije potvrdio vezu, uprkos tome što su nedavno viđeni zajedno u Njujorku.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Madalina Genea nekad i sad

Madalina je i ponosna majka devojčice koju je dobila iz veze s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom. Navodno problemi sa bivšim partnerom započeli su s rođenjem njihovog deteta, a njih je stvarala upravo lepotica koja je partneru stalno prigovarala zbog čega su se konstantno svađali.

Izvori bliski paru otkrili su kako je on pokušao sve ne bi li spasao njihovu vezu, međutim to mu nije uspelo.

Manekenka je u par navrata izjavila da je nesigurna kada je reč o njenom izgledu, a da brine bez razloga, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia Madalina nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!