Madalina Dijana Genea jedna je od najpoželjnijih žena na svetskoj javnoj sceni.

Poznata italijanska glumica i manekenka rumunskog porekla izgleda sprektakularno, mami poglede i privlači pažnju šta god da obuče i gde god da se pojavi. Ova lepotica je poreklom iz rumunske Slatine, a već je 17 godina na modnoj sceni gde očarava sve svojom lepotom.

Sve je oduševila fotografija koja je osvanula na profilu modnog brenda Aasha, osnivačice, poznate srpske manekenke i dizajnerke Ive Bataković.

Da odela odavno nisu rezervisana samo za muškarce pokazala je i lepa Rumunka. Naime, Madalina se fotografisala u elegantnom belom odelu poznatog brenda i pokazala još jednom svu svoju ženstvenost i lepotu.

Koliko je brend srpske manekenke i dizajnerke na svetskom nivou govore i upravo ovakvi primeri poznatih koji ih podržavaju i rado nose.

Brend Ive Bataković je pravo osveženje na modnoj sceni u Srbiji. Kao što je i sama navela, njene kolekcije karakterišu zemljane boje i odevni komadi naglašene strukture i siluete kao i vrhunski kvalitet materijala i preciznost izrade.

Madalina osim što je radila revije širom sveta, poznata je i po svojim glumačkim sposobnostima, ali i poređenju sa Sofijom Loren.

Mnogi su joj zamerali što se podvrgla plastičnim operacijama, ali jedna od najpoželjnijih žena sveta je zahvaljujući tome očarala mnoge poznate muškarce.

Madalinu Geneu često porede sa Sofijom Loren.
AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Karijeru je započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, ali nije oduvek izgledala ovako.

Za njom je pre nekoliko godina poludeo i holivudski zavodnik Džerard Batler, ali njihova veza nije uspela, kao ni ona s Leonardom Dikaprijom.

Madalina u odelu srpske manekenke
Matteo Chinellato/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, Genea se osim u manekenstvu, okušala i u glumi, a zbog izgleda mnogi je nazivaju i novom Sofijom Loren. Imala je priliku da pokaže svoju lepotu svetu i u nedavno ekranizovanom filmu "House of Gucci", na čijoj je londonskoj premijeri zablistala.

Više fotografija lepe Rumunke pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Giandomenico D'Angelo / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia Madalina Genea je poznata i kao najlepša Evropljanka.