Gotovo sve oči bile su uprte sinoć u lepu Italijanku rumunakog porekla koja važi za najatraktivniju Evropljanku.

Film “House of Gucci” sinoć je imao svoju premijeru u Londonu.

Zvezde filma su pradirale crvenim tephom, Ledi Gaga je ukrala šou, ali isto možemo reći i za Madalinu Geneu na čiju pojavu niko nije ostao imun. Ova lepotica takođe glumu u filmu o čuvenoj porodici, te ćemo uskoro moći da je gledamo na filmskom platnu.

Madalina se u Londonu pojavila u crnoj maksi haljini koja joj je savršeno stajla, dok je kosu uvila u blage lokne.

madalina genea na premijeri u londonu
James Shaw / Avalon / Profimedia 

Primetili smo da je Madalina posvetlela kosu, te je sada plavuša, ali ne možemo a da se ne složimo da joj i ova nijansa lepo stoji.

madalina genea na premijeri u londonu
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Madalina je karijeru započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, ali nije oduvek izgledala ovako.

Mnogi su joj zamerali što se podvrgla plastičnim operacijama, ali jedna od najpoželjnijih žena sveta je zahvaljujući tome očarala mnoge poznate muškarce.

Za njom je pre nekoliko godina poludeo i holivudski zavodnik Džerard Batler, ali njihova veza nije uspela, kao ni ona s Leonardom Dikaprijom.

madalina genea i dzerard batler
ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP / Profimedia 

Takođe je bila u vezi sa dizajnerom Filipom Plejnom, osvojio ju je i bogati trgovac umetninama Vito Šanabel, međutim čini se kako je to bila samo letnja avantura, jer je bivši dečko Hajdi Klum kasnije viđen s Irinom Šajk, iako niko od njih nikada nije potvrdio vezu, uprkos tome što su nedavno viđeni zajedno u Njujorku.

Madalina je i ponosna majka devojčice koju je dobila iz propale veze s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom.

madalina genea u bikiniju
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Navodno su problemi sa bivšim partnerom započeli s rođenjem njihovog deteta, a njih je stvarala upravo lepotica koja je partneru stalno prigovarala, zbog čega su se konstantno svađali. Izvori bliski paru otkrili su kako je on pokušao sve ne bi li spasao njihovu vezu, međutim to mu nije uspelo.

madalina u filmu house of gucci
Giandomenico D'Angelo / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Bavila se baletom sedam godina, i zbog toga je bila izabrana da učestvuje u italijanskoj verziji Plesa sa zvezdama, a takođe se pojavila i u spotu pevača Erosa Ramacotija.

Madalena je otkrila da je i dan danas nesigurna u vezi svog izgleda, a da brine bez razloga možete zaključiti po njenim fotografijama.

madalina genea
Matteo Chinellato/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Genea se osim u manekenstvu okušala i u glumi, a zbog izgleda mnogi je nazivaju i novom Sofijom Loren, a pisalo se čak i da se operisala kako bi ličila na slavnu glumicu.

Uskoro ćemo imati ptiliku da je gledamo u filmu "House of Gucci", a u galeriji u nastavku teksta pogledajte slike s početka njene karijere, te procenite koliko se promenila:

Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia, Black Mamba / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Madalina Genea