Sinoć je u Milanu održana premijera filma "House od Gucci", u kome jednu od glavnih uloga ima Ledi Gaga, ali svu pažnju na crvenom tepihu ukrala je manekenka Madalina Genea.

Ona u ovom ostvarenju tumači mladu Sofiju Loren, a ulogu je i dobila upravo zbog toga što neodoljivo podseća na čuvenu glumicu.

Madalina važi za najlepšu Evropljanku, a rođena je u Rumuniji. Sa 15 godina preselila se u Italiju kako bi se bavila manekenstvom, a danas je veoma popularna.

Ona je na premijeru stigla po kiši, ali nije dozvolila da joj to pokvari trenutak, već je od toga napravila čitav spektakl. Naime, atraktivna 34-godišnjakinja je razigrano pozirala okupljenim fotografima u nekoliko izazovnih poza, a sve je izgledalo gotovo kao na filmskom setu.

madalina genea na premijeri u milanu
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U jednom trenutku se njena ionako tanka i uska haljina toliko pokvasila da je postala prozirna, no to nije omelo ovu lepoticu. Upravo suprotno, čini se da Madalina puca od samopouzdanja!

Kiša je pokvarila i frizuru ove Italijanke rumunskog porekla, ali ni to joj nije zasmetalo - jednostavno je rukom dodatno razbarušila svoju bujnu kosu prošaranu plavim pramenovima.

madalina genea
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Stvari nisu bile tako glamurozne kao na ovim slikama", i sama je priznala Madalina uz niz fotografija sa premijere.

Inače, ona je izabrala elegatnu, raskošnu toaletu italijanskog dizajnera Frančeska Skonjamila koja je istakla njenu vitku, neverovatnu figuru.

Ovu belu haljinu sa srebrnim detaljima od štrasa na grudima Madalina je upotpunila belim sandalama sa kaišićima, kao i sa puno nakita od bisera, a dozu holivudskog glamura donelo je i belo perje koje je nosila prebačeno preko ramena.

madalina genea
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podestimo, italijanski mediji prozvali su je moderna Sofija Loren, a pisali su i da se izoperisala da bi ličila na slavnu glimicu. Mnogi su joj zamerali što se podvrgla plastičnim operacijama, ali jedna od najpoželjnijih žena sveta je zahvaljujući tome očarala mnoge poznate muškarce.

Madalena je otkrila da je i dan danas nesigurna u vezi svog izgleda, a da brine bez razloga možete zaključiti po njenim fotografijama.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Madalina Genea nekad i sad