Ako biste pitali ljude ko je po njihovom mišljenju najlepša Evropljanka, većina bi jednoglasno rekla - Madalina Genea. Zanosna Rumunka ostavlja bez daha gdegod se pojavi, pogotovo na crvenom tepihu na kojem redovno oduševljava smelim modnim odabirima koji u prvi plan ističu njene obline.

Međutim, kako to obično ide kada je reč o lepim ženama, odmah se započnu i priče o njihovom izgledu, odnosno da li je dar prirode ili estetskog hirurga, a Madalina nije izuzetak.

Madalina ostavlja bez daha gde god da se pojavi.
Maurizio D'Avanzo/ipa-agency n / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tokom svih ovih godina veoma se polemisalo o njenim operacijama, a zanimljivo da se na mrežama nije moglo naći mnogo fotografija iz njene rane mladosti, kada je bila na početku karijere.

Zbog toga su priče da je njen izgled isključivo rezultat intervencija bile još glasnije, a stare fotografije koje su se pojavile na mrežama u neku ruku to i dokazuju, iako nema sumnje da je Madalina i tada bila lepa i zanosna devojka. 

Madalina je najlepša Rumunka koja hoda zemljom.
Alberto Terenghi/ipa-agency ne / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, iako je danas krase puna usta, mali nos i istaknute jagodice, kao i gotovo savršene proporcije tela, nije tajna da je Madalina u prošlosti izgledala nešto drugačije. 

Kada uporedite fotografije nekad i sad, jasno je da je i te kako "doradila" određene delove kojima nije bila zadovoljna, kao i da je trening svakako učinio svoje.

Italijanski mediji su u jednom trenutku pisali i da je lepa Rumunka u jednom trenutku dodatno suzila vrh nosa, doradila jagodice, i mačije oči, kao i da je ugradila silikone u grudi, a kada uporedite fotografije, jasno je da možda u svim ovim nagađanjima ima istine.

Podsetimo, Madalina je karijeru započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, ali nije oduvek izgledala ovako. Mnogi su joj zamerali što se podvrgla plastičnim operacijama, ali jedna od najpoželjnijih žena sveta je zahvaljujući tome očarala mnoge poznate muškarce.

Madalina je karijeru počela još sa 15 godina.
Daniele Cifala / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Za njom je pre nekoliko godina poludeo i holivudski zavodnik Džerard Batler, ali njihova veza nije uspela, kao ni ona s Leonardom Dikaprijom. Takođe je bila u vezi sa dizajnerom Filipom Plejnom, osvojio ju je i bogati trgovac umetninama Vito Šanabel, međutim čini se kako je to bila samo letnja avantura, jer je bivši dečko Hajdi Klum kasnije viđen s Irinom Šajk, iako niko od njih nikada nije potvrdio vezu, uprkos tome što su nedavno viđeni zajedno u Njujorku.

madalina je bila u vezi sa džerardom batlerom.
ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP / Profimedia 

Madalina je i ponosna majka devojčice koju je dobila iz propale veze s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom. Navodno su problemi sa bivšim partnerom započeli s rođenjem njihovog deteta, a njih je stvarala upravo lepotica koja je partneru stalno prigovarala, zbog čega su se konstantno svađali. Izvori bliski paru otkrili su kako je on pokušao sve ne bi li spasao njihovu vezu, međutim to mu nije uspelo.

madalina je iz veze sa rumunskim biznismenom dobila ćerku.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Bavila se baletom sedam godina, i zbog toga je bila izabrana da učestvuje u italijanskoj verziji Plesa sa zvezdama, a takođe se pojavila i u spotu pevača Erosa Ramacotija.

Madalina je nesigurna oko svog izgleda.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Madalina je otkrila da je i dan danas nesigurna u vezi svog izgleda, a da brine bez razloga možete zaključiti po njenim fotografijama.

Genea se osim u manekenstvu okušala i u glumi, a zbog izgleda mnogi je nazivaju i novom Sofijom Loren, a pisalo se čak i da se operisala kako bi ličila na slavnu glumicu. Uskoro ćemo imati ptiliku da je gledamo u filmu "House of Gucci", a u galeriji pogledajte slike s početka njene karijere, kao i fotografije koje su nastale nedavno pa procenite sami koliko se Madalina promenila u međuvremenu:

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Madalina Genea nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!