Koliko puta vam se dogodilo da uđete na Insta profil neke slave lepotice i pomislite - blago njoj, ona nema ni celulit,m ni strije... može da priušti najbolje tretmane...

Međutim, istina je da sve te žene, iako su slavne, imaju iste "probleme" kao i ostale "smrtnice", samo ih jako dobro kriju.

Fotošop im je takoreći desna ruka, da li jer se od njih očekuje da izgledaju savršeno, ili zato što u to žele da ubede svet. Ali, jedina stvar koja nikad ne laže je objektiv paparaca. Tada padaju sve zavese, nema filtera, ni ulepšavanja. 

Takve su, kakve su, i da, izgledaju odlično! Zapravo, nije nam jasno zašto sve ove prelepe žene uopšte toliko i fotošopiraju svoja lica i tela, jer su predivne u svakom smislu, a celulit, strije ili bubuljice nisu nešto čega se treba stideti.

Ipak, čini se da će proteći još mnogo vode pre nego što slavne lepotice zaista pokažu i na mrežama kakve su zaista, a ko najviše preteruje sa programima za ulepšavanje procenite sami.

Kloi Kardašijan

Kloi Kardašijan je rekorder u obradi fotografija.
Instagram 

Budimo iskreni - niko tako ne vara na mrežama kao Kloi Kardašijan. Tvrdi da je imala samo jednu intervenciju i to operaciju nose pre nekoliko godina i to je sve.

Kloi kardašijan tvrdi da nije imala operacije.
SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, fotografije bez Fotošopa i filera ipak potvrđuju da je i ona samo obična žena od krvi i mesa. I da, izgleda odlično! Čemu onda toliko zaluđivanje i obrada fotki?!

Kloi kardašijan ima potpuno drugo telo bez fotošopa.
printscreen/instagram/thegoodthebadandthefake 

Madona

Madona preteruje sa Fotošopom.
printscreen/instagram 

Kraljica popa tvrdi da ovako zaista izgleda sa 63. No, istina je potpuno drugačija.

Madona bez fotošopa izgleda potpuno drugačije.
BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ne možemo reći da ne i dalje ne izgleda sjajno, ali od "krštenice" niko nije pobegao.

Dženifer Lopez

Džej Lo možda ima 53 godine, ali ne i lice i telo da to dokaže. I da se razumemo, latino diva zaista "kida" kako izgleda, ali teško da je za njen izgled bez bora zaslužno maslinovo ulje u koje se kune. 

Kad pogledate njene fotke - to nema ni celulita, ni strija... koža kao u devojčice, ali je istina ipak nešto drugačija, što možete videti na fotkama u galeriji:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Džej Lo sa i bez fotošopa

Kamila Kabeljo

Mlada pevačica je neko ko je godinama "slavio" pravo žensko telo, međutim, u tom slučaju bi bilo logično i da nekada postavi sopstvenu fotografiju sa celulitom ili strijama. Umesto toga, pevačica bez fotošopa ne ulazi na Insta, iako je uživo situacija drugačija.

Kamila Kabeljo uživo ima celulit.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kim Kardašijan 

Kim Kardašijan fotošopira svaku fotku.
Instagram 

Još jedna rekorderka kada je u pitanju Fotošop. Kim je godinama uveravala sve da ništa na telu nije radila, kao i da veoma naporno radi na svom telu kako ne bi imala celulita. 

Ipak, paparaco ne laže...

Kim Kardašijan uživo izgleda drugačije nego na fotkama.
pritnscreen/instagram 

Adrijana Lima

Da, nije lako biti top model. Svi očekuju da 24/7 izgledate savršeno. I zaista, kada bacite jedan pogled na Limin profil, jasno je da imate posla sa vrsnom lepoticom. A onda se pojave paparaco fotke i sve padne u vodu.

Tako, je na gornjoj fotki Lim a trudna, isto kao na fotografiji ispod. No, jasno je gde je korišćen Fotošop. Ako nas pitate, bespotrebno se opterećuje editovanjem, žena je lepa, pa je lepa.

Adrijana Lima bez Fotošopa izgleda potpuno drugačije.
J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Tori Speling

Donatela Versaće

Nekad fotografije govore više od hiljadu reči. 

Donatela Versaće bez fotošopa izgleda potpuno drugačije nego na fotkama.
Shutterstock 

Madalina

Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia, Black Mamba / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Madalina Genea

Slavna Rumunka na Instagramu "grmi", i zapravo je jedna od retkih sa ove liste koja uživo izgleda gotovo isto kao na mrežama. 

Madalina Genea uživo izgleda isto kao na Instagramu.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Tori Speling

Još jedna rekorderka kada je Fotošop u pitanju. Slavna glumica Tori Speling poznata je kao neko ko baš, ali baš preteruje sa Fotošopom. Ipak, paparaco fotke otkrivaju istinu o njenom izgledu.

Tori Speling poznata je kao neko ko preteruje sa Fotošopom.
IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kajli Džener

Kajli džener obožava programe za ulepšavanje.
Instagram 

I za kraj, najmlađa Dženerka. Kajli je definitivno neko ko obožava Fotošop, a fotografije "pegla" do neprepoznatljivosti. 

Kajli Džener paparaci veoma retko uslikaju nespremnu.
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ko po vašem mišljenju izgleda potpuno drugačije bez Fotošopa? Podelite sa nama vaše mišljenje u komentarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!