Teško da je ijedna slavna osoba osetila toliki "hejt" na svojoj koži kao što je to bio slučaj sa Kamilom Kabeljo. Nakon nedavnih paparaco fotografija sa odmora u Italiji, na mladu pevačicu su se obrušili zbog celulita i "viška", a pojedinci su otišli toliko daleko da poruke koje su ostavljali nisu za one sa slabim želucem.

Umesto da se u 21. veku normalizuje žensko telo sa svim "manama" i vrlinama, da se ne opterećujemo izgledom i merimo svaki gram, više se čini da smo još uvek daleko od toga da strije, kilogrami i gorepomenuti "državni neprijatelj broj jedan" - celulit budu nešto što zapravo ima gotovo svaka žena.

Kamila Kabeljo mesecima trpi sramne komentare da se ugojila.
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tako se ispod njenih fotografija u narandžastom kupaćem kostimu moglo pročitati: "Mogla je barem šminku da skine. Nije da nije znala da će da se kupa", "Zašto ova devojka deluje tako zapušteno", "Mnogo se ugojila", "Ovaj bikini joj tako ne stoji"... i to je samo delić "finijih komentara.

Ali bilo je i onih koji su "teškom artiljerijom" udarili na 25-godišnju Kamilu.

"To što ona ima na zadnjici i butinama nije ni pomorandžina kora, već karfiolova, bljak", "Imaš li ogledalo Kamila", "Celulit je okej, ali ovo što ti pokazuješ je užasno", "Tako mlada, a ima toliko celulita", "Mrtva ladna pomera tange da joj paparaci snime d**e, kakva nekultura", "Jezivo izgleda i kako vreme odmiče izgleda sve gore", "Ovo normalno žensko telo? Ovo je sramota!"... pisali su na mrežama.

I sama pevačica podelila je fotografije sa kupanja na svom Instagramu, ali su se ovde, za promenu, većinski mogli pročitati pozitivni komentari i pohvale, a mnogi su joj uputili i reči podrške nakon što su paparaco fotke obišle svet.

Kamila Kabeljo podelila je fotografije sa odmora i dobila gomilu podrške.
pritnscreen/instagram 

Međutim, prava "paljba" krenula je nakon što je objavila nove fotke sa nastupa, na kojima nije bilo ni trunke celulita i kilograma, što su joj mnogi ponovo zamerili.

"Ako se tako ponosiš svojim telom, kao što kažeš, onda ne sakrivaj celulit", "Kamila odjednom bez trunke celulita, manje fotošopa devojko", "Ne mogu da verujem da si i ti počela da obrađuješ fotografije", "Da li je moguće da te toliko bole komentari šačice kre*ena koji nemaju ogledalo pa moraš da sakrivaš celulit, šta te briga, svakako si prelepa"... moglo se pročitati.

Na novim fotkama pevačica je u izazovnom topu i mini suknji, te nosi mrežaste čarape preko klasičnih, te se čini da je upravo to "zaslužno" što se "nesavršenosti" uopšte nisu videle. Mnogima nije bilo jasno čemu toliko maltretiranje sopstvenog tela s obzirom da je Kamila ima veoma energične nastupe, ta da sigurno nije prijatno imati na sebi dva para hulahopki.

Drugi su mišljenja i da su snimci i fotografije dodatno uređene, a bilo je i onih koji su primetili da je na poslednjem nastupu svetlo daleko drugačije čime se smanjuje mogućnost da se fotografišu "problematični" delovi tela. 

Bilo kako bilo, Kamila je uvek isticala da joj je bitno da bude zdrava, kao i da se više ne obazire na ono što ljudi pišu, a još neke njene fotografije pogledajte u galeriji ispod:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia Slavna pevačica trpi sramne komentare zbog izgleda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!