Pevačica Kamila Kabeljo i njen dečko Šon Mendes uslikani su na plaži u Majamiju gde su sve oči bile uperene u Kamilu. Poznato je da joj se mnogi dive zbog njene smelosti da sve svoje mane na telu istakne, ne obazirući se na negativne komentare.

Tako je bilo i ovoga puta. Naime, Kamila je u plavom bikiniju samouvereno pokazala višak kilograma i celulit koji su paparaci odmah ulovili.

U kupaćem kostimu koji je istakao njenu pozadinu, moglo se videti da se Kamila bori sa sitnim nesavršenostima, odnosno najomraženijim ženskim neprijateljem - celulitom, ali i viškom na stomaku.

kamila kabeljo
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Ipak, iako se očekivalo da će ove fotografije naići na osudu, bilo je potpuno suprotno. Žene širom sveta podržavaju što mlada pevačica ume da uživa u svom telu, sa svim manama i vrlinama koje poseduje.

"Prestanite da sramotite telo Kamile Kabeljo i da pričate "šta nije u redu sa Šonom Mendesom pa izlazi s njom?"! Imati malo prekomerne težine je normalno. Morate to da normalizujete", "Svaka joj čast što nameće prirodnu lepotu a ne izveštačenu i savršenu!", "Tinejdžerke padaju u depresiju kada vide kako slavne ličnosti izgledaju perfektno. Kamila, samo napred!", glasili su neki od komentara na društvenim mrežama.

kamila kabeljo
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, Kamilina samouverenost je toliko nailazila na kritike da su ljudi spekulisali i da je u drugom stanju.

Pogođena naslovima i komentarima, Kamila se jednom prilikom oglasila na svom Tiktoku, rekavši da je samo čovek i da je nije briga šta ko ima da kaže o njenom izgledu.

kamila kabeljo
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

- Moje telo je moj hram i trebalo mi je mnogo vremena da ga zavolim - rekla je tada Kamila, a pratioci su je podržali u ogromnom broju.

Više fotografija Kamile Kabeljo pogledajte u galeriji u nastavku:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kamila Kabeljo