Nije lako kada imate samo 24 godine, a ceo svet komentariše vaš izgled u najnegativnijem smislu.

Zapravo, nevezano za godine, komentari tipa: "kako se ugojila", "koliko celulita ima", "ima stomak kao da je trudna", "mogla bi da povede računa o izgledu"... nikome ne prijaju.

Stoji da ste ko javna ličnost pod velikom lupom javnosti, ali retko ko je u poslednje vreme osetio toliko strašan pritisak kao mlada pevačica Kamila Kabeljo.

Na meti kritika bila je zbog izdanja bez šminke i sređene frizure, zbog obične odeće u kojoj se pojavljivala u javnosti, ali i zbog viška kilograma, celulita, strija...

kamilu kabeljo prozivali zbog izgleda
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Ljudi su bili toliko nemilosrdni da je čak nakon njenih fotki sa Šonom Mendezom spekulisano i da je u drugom stanju. Pogođena naslovima i komentarima, Kamila se oglasila na svom Tiktoku rekavši da je samo čovek i da je nije briga šta ko ima da kaže o njenom izgledu.

"Moje telo je moj hran i trebalo mi je mnogo vremena da ga zavolim", rekla je tada Kamila, a pratioci su je podržali u ogromnom broju.

Sada je pevačica još jednom pokazala svoje telo i to u najminijaturnijem kupaćem kostimu do sada.

kamila kabeljo na plaži
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Šetala je plažom u Majamiju i kupala se, ne obraćajući pažnju ni na razmazanu šminku, a ni na radoznale poglede okupljenih.

kamila kabeljo na plazi u majamiju
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bilo kako bilo, svi su saglasni da Kamila blista, i to ne samo jer je u vezi sa jednim od najvećih zavodnika na muzičkoj sceni, Šonom Mendezom, kao i jer je ponovo "ubola" hit, već ponajviše jer se vidi da konačno uživa u svojoj koži i da je zadovoljna svojim životom, a da je negativni komentari ne dotiču.

Još neka njena izdanja pogledajte u galeriji i procenite, da li je zaista zaslužila toliki "hejt" na mrežama:

Instagram Kamila Kabeljo