Kamila Kabeljo (24) poslednjih meseci oduševljava javnost jer promoviše pozitivan pogled na telo i samouvereno pokazuje svoje obline koje je nekad sakrivala.

Pevačica trenutno, kako je otkrila na svom Instagram profilu, uživa u odmoru s porodicom, ali nije rekla na kojoj lokaciji.

Kamila je pozirala na dasci za veslanje u crnom, oskudnom bikiniju i prikupila oko dva miliona lajkova, među kojima je bio i onaj glumice Kejti Holms, i više od 5.000 komentara.

kamila kabeljo
Instagram 

"Ništa ne raditi, nigde ne biti", napisala je Kabeljo pokraj fotografija u vodi.

"Uživaj", "Božanstveno", "Tako si lepa", "Lepotica", "Zaslužuješ da budeš srećna", "Jako si kul", "Bravo imaš moju podršku", komentarisali su Kamilini obožavatelji.

Inače, pevačica koja je u vezi s muzičarem Šonom Mendezom (22) nedavno je objavila video u kojem je progovorila o svom fizičkom izgledu i mnogi su podržali njen stav.

"Volim svoje telo", napisala je pevačica uz snimku iz auta koju je podelila na TikToku.

@camilacabello

i luv my body

♬ original sound - Camila Cabello

Inače, pevačicu, koja je poznata po seksi spotovima, paparaci su nedavno snimili dok se šetala po parku sa svojom majkom. Kamila je nosila sportski komplet, helanke i grudnjak koji su isticali koji kilogram više nego pre karantina, a kosu je imala vezanu u rep.

Instagram Kamila Kabeljo

Kabeljo je izgledala opušteno i bilo je vidljivo da nije opterećena manjim nesavršenostima kao većina njenih kolegica, zbog čega je odličan primer za mlade žene. Svojom odevnom kombinacijom potstakla je i nova nagađanja o trudnoći.

Kamila i Šon Mendez (22) započeli su vezu, kako pišu strani mediji, početkom 2019., a svojevremeno je i pevač rekao koliko mu je drago što njegova devojka pozitivno govori o svom telu i oblinama.