Kamila Kabeljo (24) jedna je od slavnih žena koje progovaraju o pozitivnom pogledu na telo i samouvereno pokazuje svoje obline, a njen najnoviji video na tu temu izazvao je oduševljenje.

"Volim svoje telo", napisala je pevačica uz snimak iz auta koju je podelila na TikToku.

"Trčala sam u parku i bavila se svojim poslom trudeći se da budem u formi, trudeći se da budem zdrava. I nosila sam top koji pokazuje moj stomak i nisam ga uvlačila. Jer trčala sam i postojala kao normalna osoba koja ne uvlači stomak celo vreme. I pomislila sam "do đavola". Onda sam podsetila samu sebe na to da je ratovanje sa svojim telom tako zastarelo", istakla je Kamila.

@camilacabello

i luv my body

♬ original sound - Camila Cabello

"Zahvalna sam na ovom telu koje mi dopušta da radim što treba. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati, dušo", dodala je pevačica.

Kabeljo je u videu zapevala i pesmu pokojne soul-dive Arete Frenklin "Giving Him Something He Can Feel" ("Daj mu nešto što može da oseti").

"Da, Kamila, lepa si", "Predivna si, kraljice", "Kakav uzor", "Tako mi se sviđa ovaj video! Budimo zahvalni za svoja tela", "Tako sam ponosna na tebe", "Hvala što si ovo podelila", "Ne znaš koliko mi je ovo trebalo",

"Činjenica je da normalna tela kao naša privlače momke kao što je Šon Mendez. Pobeda", "Tako si draga i lepa", komentari su njenih pratioca.

Instagram Kamila Kabeljo

Inače, pevačicu, koja je poznata po seksi spotovima, paparaci su nedavno snimili dok se šetala po parku sa svojom majkom. Kamila je nosila sportski komplet, helanke i grudnjak koji su isticali koji kilogram više nego pre karantina, a kosu je imala vezanu u rep.

Kabeljo je izgledala opušteno i bilo je vidljivo da nije opterećena manjim nesavršenostima kao većina njenih kolegica, zbog čega je odličan primer za mlade žene. Svojom odevnom kombinacijom potstakla je i nova nagađanja o trudnoći.

Kamila i Šon Mendez (22) započeli su vezu, kako pišu strani mediji, početkom 2019., a svojevremeno je i pevač rekao koliko mu je drago što njegova devojka pozitivno govori o svom telu i oblinama.