Kada su se pre nekoliko meseci prvi put pojavile fotografije popularne pevačice Kamile Kabeljo, mnogi su bili veoma začuđeni.

Zbog izdanja bez šminke, sa nehajno skupljenom kosom i sa desetak kilograma viška, bilo je teško prepoznati onu latino zavodnicu iz spotova.

Kako to obično biva, usledile su salve uvreda i vređanja, a epiteti koji su se ređali na mrežama Kamila je Sve samo ne zaslužila.

"Debela", "Krava", "Na šta liči", "Sramota je izgledati ovako", "Vidi joj stomačinu", "Ostaviće je Šon", "Ružna"... samo su neke od stvari koje su pisali ljudi.

kamila kabeljo u parku
SPOT-LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, Kamila u početku nije reagovala.

Onda su se pojavile fotografije u topu i helankama, kada je trčala u parku, zbog čega su mnogi pomislili da je trudna. Kada je sve otišlo toliko daleko, pevačica se oglasila na svom TikToku i zapušila usta svim dušebrižnicima kojima je draže da gledaju u tuđe nego u svoje dvorište.

@camilacabello

i luv my body

♬ original sound - Camila Cabello

"Trčala sam u parku i bavila se svojim poslom trudeći se da budem u formi, trudeći se da budem zdrava. I nosila sam top koji pokazuje moj stomak i nisam ga uvlačila. Jer trčala sam i postojala kao normalna osoba koja ne uvlači stomak sve vreme. I pomislila sam: "Dođavola!" Ali onda sam podsetila samu sebe da je ratovanje sa svojim telom tako demode. Zahvalna sam na ovom telu koje mi dopušta da radim što treba. Mi smo stvarne žene s oblinama i celulitom i strijama i mastima. I moramo sve to imati dušo", rekla je.

kamila kabeljo danas
ROCK_iiMAGE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Poruka je više nego jasna - voli sebe i svoje telo takvo kakvo je. Briga je za priče, komentare... ostvarena je, srećna i ne bavi se tuđim životima.

Zbog pozitivnog stava dobila je ogromnu podršku, a svaki njen post ima na milione lajkova.

Sada su je paparaci uslikali najpre dok je šetala sa prijateljicom Zapadnim Holivudom, a kasnije kada se zaputila na doručak sa prijateljicama.

U oba situacije bila je ležerno obučena u majicu na bretele i biciklističke, a zbog maske i naočara, većina nikad ne bi pogodila da je pored njih prošla jedna od najvećih zvezda današnjice.

kamila kabeljo
GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bilo kako bilo, činjenica je da Kamila uživa u svom novom telu, a kako je izgledala nekad, kao i još neka njena najnovija izdanja, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/youtube Kamila Kabeljo nekad i sad