Slavna pevačica Kabeljo ovih dana boravi u Torontu, rodnom gradu svog dečka Šona Mendeza, a paparaci su je uslikali u šetnji sa psom.

24-godišnja pop zvezda u poslednje se vreme našla na naslovnicama svetskih medija jer je hrabro odlučila da svima pokaže takozvane sitne nesavršenosti na telu, kojih se mnoge žene stide.

Kamila bez problema peta u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli stomak i sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, SPOT-LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kamila Kabeljo

"Volim svoje telo", poručila je nedavno pevačica i tako svima stavila do znanja da je ne dotiči negativni komentari na račun izgleda.

"Trčala sam u parku i bavila se svojim poslom trudeći se da budem u formi, trudeći se da budem zdrava. I nosila sam top koji otkriva moj sttoma i nisam ga uvlačila. Jer trčala sam i postojala kao normalna osoba koja ne uvlači stomak celo vreme. I pomislila sam 'do đavola'. A onda sam podsetila samu sebe na to da je ratovanje sa svojim telom tako zastarelo", istakla je Kamila.

kamila kabeljo nekad
printscreen/youtube 

"Zahvalna sam na ovom telu koje mi dopušta da radim što želim. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati, dušo", dodala je pevačica koja je postala odličan primer mladim ženama koje pokušavaju ispuniti neke nestvarne standarde lepote.

Mnogi su podržali Kamilu u njenoj odluci da na pravi način prikaže žensko telo, a na mrežama se mogu pročitati komentari da je pevačica nalik običnoj devojci iz komšiluka koja ne mari za slavu, izgled i glamur.

kamila kabeljio danas
MEGA / The Mega Agency / Profimedia