Kamila Kabeljo ponovo se našla na udaru kritika. Mladu pevačicu neretko prozivaju od kako se ugojila, a pojedinci su otišli toliko daleko da su čak tvrdili da je upravo to razlog zbog kog je Šon Mendes raskinuo sa njom.

Kamila je izbegavala da reaguje na negativne komentare, ali joj je u jednom trenutku prekipelo, te se javno obratila svojim pratiocima uz poruku da joj je stalo da bude zdrava, te da bi trebalo normalizovati celulit i višak kilograma.

U mesecima koji slede, nju su paparaci u više navrata uslikali na plaži, a svoje "nesavršenosti" ponosno je pokazivala. Nedavno je oduševila svet izgledom na otvaranju Lige Šampiona, a vreli nastup prikovao je sve za male ekrane dok je publika pevala u glas sa njom najveće hitove.

Kamila Kabeljo oduševila je izdanjem na Ligi šampiona.
ANP / ddp USA / Profimedia 

Kamilu su tada mnogi hvalili zbog oblina i seksi izdanja, međutim, priča je danas drastično drugačija, a razlog su fotografije sa jahte na kojima je u minijaturnom tanga bikinuju.

Ona je uživala sa prijateljima na odmoru u Italiji i očigledno se dobro zabavljala, ali fotografije njenog tela ponovo su pokrenule polemiku na mrežama. Naime, u jednom trenutku, paparaci su je uslikali odpozadi, a u fokusu je bio celulit na njenim butinama i zadnjici što se očigledno pojedincima nije dopalo, a oni nisu birali reči da bi ponizili slavnu pevačicu.

"Mogla je barem šminku da skine. Nije da nije znala da će da se kupa", "Zašto ova devojka deluje tako zapušteno", "Mnogo se ugojila", "Ovaj bikini joj tako ne stoji"... delić je "finijih komentara.

Ali bilo je i onih koji su "teškom artiljerijom" udarili na 25-godišnju Kamilu.

"To što ona ima na zadnjici i butinama nije ni pomorandžina kora, već karfiolova, bljak", "Imaš li ogledalo Kamila", "Celulit je okej, ali ovo što ti pokazuješ je užasno", "Tako mlada, a ima toliko celulita", "Mrtva ladna pomera tange da joj paparaci snime d**e, kakva nekultura", "Jezivo izgleda i kako vreme odmiče izgleda sve gore"... pisali su na mrežama.

Kamila Kabeljo našla se na udaru kritika zbog celulita.
pritnscreen/instagram 

I sama pevačica podelila je fotografije sa kupanja na svom Instagramu, ali su se ovde, za promenu, većinski mogli pročitati pozitivni komentari i pohvale.

"Prelepa", "Blistaš", "OStani uvek takva", samo je delić onoga čime su je obasipali obožavatelji. Inače, Kamila je i sama priznala da je karantin doveo do toga da nabaci koji kilogram, ali uvek naglašava da je zahvalna svom telu na svemu. "Mi smo prave žene, sa oblinama, celulitom, strijama i masnim naslagama", kaže pevačica, "i svoje telo volim", a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia Slavna pevačica trpi sramne komentare zbog izgleda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!