Šon Mendez (23) i Kamila Kabeljo (24) prekinuli su dvogodišnju vezu pre nekoliko dana, a tada su se oglasili i na svojim društvenim mrežama.

- Hej, ljudi, odlučili smo da prekinemo vezu, ali naša ljubav koju osećamo jedno prema drugome kao čoveku, jača je nego ikad. Počeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavićemo tako.

Cenimo vašu podršku od početka i nastavljamo dalje - Saopštili su Šon i Kamila na svojim profilima.

kamila kabeljo
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako je ova vest pojedine iznenadila, veći deo javnosti nije iznenađen. Naime, mnogi nisu verovali da su Šon i Kamila zaista zajedno, a izjava da će posle svega ostati najbolji prijatelji, samo im predstavlja potvrdu za takvo mišljenje.

Poznato je da se Kamili mnoge žene dive zbog smelosti da sve svoje mane na telu istakne, ne obazirući se na negativne komentare. Naravno, bilo je i onih negativnih, toliko da su ljudi dugo spekulisali da je u drugom stanju.

Kamila je oduvek ponosno pokazivala svoj celulit, strije i višak kilograma i priznala je da nikad nije marila o svom izgledu.

kamila kabeljo
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

- Moje telo je moj hram i trebalo mi je mnogo vremena da ga zavolim - rekla je jednom prilikom Kamila, a pratioci su je podržali u ogromnom broju.

Ovoga puta, odlučila je da pokaže kako izgleda nakon raskida, za koji su mnogi prokomentarisali da je očigledno da joj prija.

Kamila je objavila fotografiju uz opis: "Nisam loša kad se malo spremim!", a potom je usledio niz pohvala i komplimenata.

kamila kabeljo
printscreen/youtube 

Novu boju kose uklopila je uz svilenu haljinu dubokog dekoltea. Fotografija je u samo dva dana sakupila četiri miliona lajkova i preko 16 hiljada komentara vernih obožavatelja i kolega.

kamila kabeljo
GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Naježila sam se!", "Ovo je neverovatna promena", "Sjajna si", "Pokaži Šonu šta propušta", glasili su samo neki od komentara.

Inače, Šon i Kamila su pet godina bili prijatelji kada ih je saradnja u julu 2019. još više zbližila, nakon čega su ubrzo stupili u vezu.

Šuškalo se da su zajedno još ranije, kada je izašao njihov spot za pesmu "Senorita", a kada su potvrdili da su zaljubljeni, neki su verovali da je to samo marketinški trik.