Šon Mendez (23) i Kamila Kabeljo (24) prekinuli su dvogodišnju vezu, zbog čega su se oboje oglasili na Instagramu.

- Hej, ljudi, odlučili smo da prekinemo vezu, ali naša ljubav koju osećamo jedno prema drugome kao čoveku, jača je nego ikad. Počeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavićemo tako.

Cenimo vašu podršku od početka i nastavljamo dalje - Saopštili su Šon i Kamila na svojim profilima.

kamila kabeljo i son mendes
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Iako je ova vest pojedine iznenadila, veći deo javnosti nije iznenađen. Naime, mnogi nisu verovali da su Šon i Kamila zaista zajedno, a izjava da će posle svega ostati najbolji prijatelji, samo im predstavlja potvrdu za takvo mišljenje.

Inače, Šon i Kamila su pet godina bili prijatelji kada ih je saradnja u julu 2019. još više zbližila, nakon čega su ubrzo stupili u vezu.

Šuškalo se da su zajedno još ranije, kada je izašao njihov spot za pesmu "Senorita", a kada su potvrdili da su zaljubljeni, neki su verovali da je to samo marketinški trik.

son mendes
Instagram 

Mendez je u septembru 2019. rekao da njihova veza nije prevara i da je stvarna. Vremenom se to pokazalo kao istina, ali veliki deo javnosti i dalje ostaje pri mišljenju da je sve bilo smišljeno zarad reklame.

Mendez i Kamila su zadnji put viđeni u javnosti 3. novembra, dok su uživali na plaži u Majamiju gde su razmenjivali nežnosti. Često su jedno drugome posvećivali romantične objave na Instagramu a to je fanove oduševljavalo.

kamila kabeljo
LAK/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, Kamila je zadobila simpatije žena širom sveta jer javno propagira mane i nesavršenosti na ženskom telu. Ona često ponosno pokazuje svoj celulit, višak kilograma i strije, ističući da svaka žena treba da uživa u svom telu.

kamila kabeljo
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia