Kada su se pre nekoliko meseci prvi put pojavile fotografije popularne pevačice Kamile Kabeljo, mnogi su je veoma negativno komentarisali zbog viška kilograma, ali i opuštenog izdanja koje je iz nekog razloga mnogima bilo "trn u oku".

Jedno vreme se čak spekulisalo i da je u drugom stanju, a zbog svega pevačica je svakodnevno dobijala salve uvreda, pa čak i pretnji.

Komentari poput: "Debela", "Krava", "Na šta liči", "Sramota je izgledati ovako", "Vidi joj stomačinu", "Ostaviće je Šon", "Ružna"... postali su njena svakodnevica, a za sve ovo vreme samo se jednom oglasila na ovu temu i to na svom TikToku gde je zapušila usta svim dušebrižnicima kojima je draže da gledaju u tuđe nego u svoje dvorište.

@camilacabello

i luv my body

♬ original sound - Camila Cabello

"Trčala sam u parku i bavila se svojim poslom trudeći se da budem u formi, trudeći se da budem zdrava. I nosila sam top koji pokazuje moj stomak i nisam ga uvlačila. Jer trčala sam i postojala kao normalna osoba koja ne uvlači stomak sve vreme. I pomislila sam: "Dođavola!" Ali onda sam podsetila samu sebe da je ratovanje sa svojim telom tako demode. Zahvalna sam na ovom telu koje mi dopušta da radim što treba. Mi smo stvarne žene s oblinama i celulitom i strijama i mastima. I moramo sve to imati dušo", rekla je tok prilikom.

Od tog momenta Kamila je postala simbol borbe za prava ženska tela.

kamila kabeljo
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Da, i dalje su je lovili paparaci, ali ona na to nije obraćala pažnju. Trudila se da radi svoj posao, izbacila još jedan hit, trenirala, provodila društvo sa dragim ljudima i uživala u ljubavi sa svojim dečkom Šonom.

kamila kebljo i son mendes
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, sada je pevačica iznenadila sve novim fotografijama koje je uslikala njena majka, a na kojima se čini da je vratila staru liniju.

kamila kabeljo
pritnscreen/instagram 

"Hvala mama" napisala je Kamila kratko u opisu istih, a njeni pratioci uputili su joj pregršt komplimenata na račun izgleda.

Kako se da zaključiti, očigledno su Kamila i njena majka planinarile, te su fotografije spontano nastale, a nikome nije promaklo koliko pevačica izgleda odmorno i sveže.

kamila kabeljo
pritnscreen/instagram 

Pored standardnih lepih reči, moglo se i pročitati da je neverovatno šta sve ljudi mogu da urade kada se oslobde pritiska društva. Kamila je očigledno svoju liniju dovela do savršenstva, ali pre svega, njoj je cilj da bude zdrava a ne da se uklapa u holivudske standarde lepote.

Nama je svakako prelepa kakvagod bila, a u galeriji ispod pogledajte fotografija zbog kojih su je mesecima kritikovali i ismevali i procenite i sami da li je bilo ptorebe za tolikim "hejtom":

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia kamila kabeljo nekad i sad