Šon Mendez (23) i Kamila Kabeljo (24) prekinuli su dvogodišnju vezu pre nekoliko dana, a tada su se oglasili i na svojim društvenim mrežama.

- Hej, ljudi, odlučili smo da prekinemo vezu, ali naša ljubav koju osećamo jedno prema drugome kao čoveku, jača je nego ikad. Počeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavićemo tako.

kamila kabeljo i son mendez
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Cenimo vašu podršku od početka i nastavljamo dalje - Saopštili su Šon i Kamila na svojim profilima.

Iako je ova vest pojedine iznenadila, veći deo javnosti nije iznenađen. Naime, mnogi nisu verovali da su Šon i Kamila zaista zajedno, a izjava da će posle svega ostati najbolji prijatelji, samo im predstavlja potvrdu za takvo mišljenje.

Ipak, mnogi su se iznenadili fotografijom koju je Kamila objavila nakon raskida. Oduvek je bila na meti kritika jer ne vodi računa o svom izgledu, a fotkom na kojoj je našminkana i sređena, oduševila je pratioce.

kamila kabeljo
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Upravo zbog toga, mnogi su prokomentarisali da je očigledno da joj razlaz prija.

Kamila je objavila fotografiju uz opis: "Nisam loša kad se malo spremim!", a potom je usledio niz pohvala i komplimenata.

"Naježila sam se!", "Ovo je neverovatna promena", "Sjajna si", "Pokaži Šonu šta propušta", glasili su samo neki od komentara.

kamila kabeljo
Instagram 

Ipak, čini se da je istina kada kažu da je Instagram daleko od realnosti i stvarnosti. Paparaci su uslikali Kamilu nakon raskida, a ako je suditi po najnovijim fotografijama, pevačica je bila vidno tužna i slomljena.

Na gotovo nijednoj fotografiji se ne vidi njen osmeh iako je bila svesna da je fotografi slikaju.

kamila kabeljo
ROCK_iiMAGE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Mislila sam da je srećna i da se konačno trgla što se tiče fizičkog izgleda", "Ona se uvek smeje, nešto nije u redu", "Definitivno pati za Šonom", glasili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Kako je Kamila izgledala, pogledajte u galeriji u nastavku:

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kamila Kabeljo