Slavna pevačica Kamila Kabeljo mesecima unazad trpi sramne komentare na račun svog izgleda. Ipak, pevačici se mnogi i dive zbog njene smelosti da sve svoje mane na telu istakne, ne obazirući se na negativne komentare.

Ovaj put svet su obišle nove paparaco fotografije Kamile Kabeljo na kojima smo mogli da vidimo kako je uživala na plaži u Majamiju u žutom bikiniju. I ovaj put Kamila se našla se na meti dežurnih kritičara koji je nisu poštedeli surovih komentara i uvreda na račun njenog tela.

Dok joj mnoge žene aplaudiraju jer Kamila nema problem da pokaže realnu sliku ženskog tela, veoma su glasni i komentari poput onih da bi trebala da smrša bar 10 kilograma i da izgleda kao kit, koji su na kraju naterali pevačica da se obrati na Instagramu svima onima koji imaju komentare na račun njenog izgleda.

kamila kabeljo snimljena na plaži u majamiju
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Svaki put kada odem u ovaj klub na plaži u Majamiju, postanem meta paparaca. Nekako uvek uspeju da saznaju kada dođem, uhvate me u bikiniju i svaki put se osetim ranjivo i nespremno. Nosila sam bikini koji mi je bio premali i nisam obraćala pažnju na to kako izgledam, a onda sam videla fotografije na društvenim mrežama i komentare i postala sam jako uznemirena. Podsećam sebe da su na moje samopoštovanje uticale misli koje je oblikovala kultura, a ne moje sopstvene misli. Kultura, koja je toliko navikla svet na ideju o tome kako izgleda zdravo žensko telo, a koja je apsolutno nestvarna za puno žena. Fotošop, restriktivne dijete, preterivanje u vežbanju i biranje uglova koji čine da naša tela izgledaju drugačije nego u stvarnosti i u svom prirodnom obliku kada duboko udahnemo, kada pojedemo nešto, kada nas tuku talasi.

Podsećem sebe na sve to, slušam podkaste o intuitivnoj ishrani, pratim žene koje prihvataju svoj celulit, strije, stomak, nadimanje i fluktuacije težine, ali ipak ja sam slobodna žena u svojim 20-im usred proklete tone promocija i želim da osećam kao da izgledam dobro", napisala je Kamila i dodala:

kamila kabeljo obratila se na instagramu povodom kritika na račun njenog izgleda
VEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Danas sam nabavila nov bikini. Ceo je tako sladak. Stavila sam sjaj za usne i nisam jela ništa teško pre nego što sam otišla na plažu jer sam znala da će se sve pretvoriti u fotošuting. Držala sam stomak toliko čvrsto uvučenim da su me trbušnjaci boleli, nisam disala i jedva da sam se nasmejala.

Bila sam toliko svesna gde su aparati da nisam mogla da se opustim i uživam u prirodi. Pokušala sam da se pretvaram da ih nema, ali nisam mogla i uvlačila sam stomak svaki put kada bih išla od ležaljke do okeana", napisala je slavna pevačica koja je dodala da je njen jedini cilj na plaži da bude srećna i opuštena.

"Znala sam da ću izgledati dobro na fotografijama i mislila sam da ću se osetiti ispunjeno, a ipak nikada se nisam gore provela na plaži. Osetila sam tugu i prazninu jer su misli ove kulture postale moje misli. Želim da pričamo o ovome zato što vidimo fotografije žena i hvalimo kako izgledaju dobro, fit ili zdravo, ali šta je zdravlje ako ste toliko fokusirani na to kako izgleda vaše telo da mentalno zdravlje trpi i ne možete da da uživate u životu. Kome uopšte pokušavam da budem privlačna i da li sam privlačna sebi ako ne mogu da se opustim i uživam u prelepom danu na plaži?

Nažalost, još nisam na toj tački u kojoj ne dajem ni pet para za tuđa mišljenja. Intelektualno, znam da to kako izgledam ne određuje koliko sam srećna, zdrava ili seksi. Emocionalno, poruke koje dobijam od sveta glasno odjekuju u mojoj glavi", napisala je Kamila Kabeljo.

kamila kabeljo mesecima trpi srmane komentare
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Podsetimo, Kamilina samouverenost je toliko nailazila na kritike da su ljudi spekulisali i da je u drugom stanju.

Pogođena naslovima i komentarima, Kamila se jednom prilikom oglasila na svom Tiktoku, rekavši da je samo čovek i da je nije briga šta ko ima da kaže o njenom izgledu.

"Moje telo je moj hram i trebalo mi je mnogo vremena da ga zavolim", rekla je tada Kamila, a mnogobrojni fanovi su joj pružili podršku.

"Zahvalna sam na ovom telu koje mi dopušta da radim što treba. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati, dušo", dodala je pevačica.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia Slavna pevačica trpi sramne komentare zbog izgleda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!