Možete je voleti ili ne, ali činjenica je da je Konstrakta podigla ogromnu prašinu, kako na domaćoj, tako i na svetskoj sceni.

"In Corpore Sano" se u samo nedelju dana našao u vrhu trendinga 15 zemalja, a nedavno ju je čak podelila i glumica Zendeja na svom storiju.

Tada se videlo da je naša pevačica na visokom šestom mestu, te da je iza sebe ostavila čak i Kanje Vesta koji je podigao ogromnu buru sa svojim spotom u kom sahranjuje dečka svoje bivše supruge Kim.

Zendeja je prva podelila Konstraktinu pesmu.
pritnscreen/instagram 

Međutim, iako se prognoziralo da će Konstraktina popularnost opadati vremenom, to se nije dogodilo, čemu svedoči novi skrinšot koji je podelila pevačica Kamila Kabeljo.

Kamila Kabeljo podelila je stori sa Konstraktinom pesmom.
Shutterstock 

I ona je zabeležila ogroman rast sa svojim novim numerama, ali se vidi i da je Konstrakta na visokom drugom mestu na Geniusu, što je apsolutan rekord, a mnogi komentarišu na mrežama da naša pevačica "kida" i u Americi, pogotovo što je iznad pesme "Bam Bam" kjoju izvode svetski poznati Kamila i pevač Ed Širan.

"Ovo je velika stvar za mene, prva stvar koju uradim kad izađe pesma je da pogledam tekst na Genius-u", napisala je u pomenutoj objavi Kamila, koja je poznata po planetarnim hitovima "Havana", "Señorita", "Don't Go Yet" i drugim.

Kamila Kabeljo podelila je Konstraktu na Instagramu.
pritnscreen/instagram 

Kada je o Konstrakti reč, umetnica je nedavno otkrila da će pesma ostati na srpskom, ali da se radi na titlovima na drugim jezicima.

"Srećna sam što se ljudima dopao nastup, koji je bio veoma jeftin - lavor i nekoliko rekvizita sa sajta "kupujem-prodajem" - otkrila je u jednoj emisiji, a potom se našalila i da za Evroviziju ima nov lavor. Jedno je sigurno - "umetnica mora biti zdrava" definitivno će biti među originalnijim nastupima u Torinu.

Konstrakta BRUTALNO ISKRENA: Nemam više vremena da budem Ana, sad sam Konstrakta Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!