ŠARENO UZ ŠARENO, NAOČARE S ALIEXPRESSA: Konstrakta prvocira stihovima, ali i nesvakidašnjim modnim stilom

Ana Đurić Konstrakta napravila je om preko noći, privukla pažnju domaćih i stranih medija, a njen modni stil je sve samo ne običan.

konstrakta i njen modni stil
Youtube 

Pet dana nakon Konstraktine pobede na takmičenju za pesmu Evrovizije strasti se ne smiruju. Pored toga što Ana Đurić zvana Konstrakta provocira svojim stihovima, ona pažnju oprivlači i jednistvenim modnim stilom.

Na prvi pogled ne možemo a da ne primetimo da je Konstrakta neobična, ali i da isto tako pažnju privlači sjajnim i orignalnim modnim detaljima.

Jedno je sigurno - ona voli efektne odevne komade i aksesoare, te tako ne možete a da je ne primetite.

U nastavku smo izdvojili neke od njenih look-ova i komada koji vam mogu poslužiti i kao inspiracija ukoliko i vi želite da budete primećeni...

Šareno uz šareno

Animal print

Efektan nakit

Naočare s Aliexpressa

Upečatljiva jakna

Inače, Konstrakta je tema broj jedan u Srbiji, ali i u regonu i svetu. Ana Đurić je uspela ono što nijednoj učesnici na pesmi Evrovizije sa ovih prostora nije pošlo za rukom - za samo 24 sata dospela je u vrh trendinga u čak 15 zemalja. 

Pevačica koja je pre ovoga bila poznata po nastupima sa bendovima "MistakeMistake" i "Zemlja Gruva" sada je tema brojnih svetskih medija kojima je posebno zanimljiv upravo stih"koja je tajna zdrave kose Megan Markl".

ATA Images, Youtube Umetnica Ana predstavlja Srbiju na Evroviziji

Ono što se može videti odnosno pročitati, da su mnogi oduševljeni njenim nastupom, kao i pominjanjem kose Megan Markl. Konstraktinu pesmu i nastup smatraju ekscentričnim, što se na Evroviziji pokazalo kao dobra stvar, a da li će pesma ostvariti dobre rezultate na prestižnom takmičenje ostaje da vidimo.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši