U sinoćnom finalu pesme za Evroviziju odlukom stručnog žirija i publike, pobedu je odnela Konstrakta sa pesmom „In corpore sano”. Neobičan tekst, a još neobičniji nastup, doveli su je do pobede i prvog mesta u trendingu

Dramatičan performans i snažne reči, osvojile su publiku, a malo njih je znalo za ovu našu umetnicu pre nego što pojavila na ovom takmičenju i trijumfovala. Konstrakta je udata, ima dvoje dece, a u braku je sa arhitektom Milanom Đurićem.

O našoj predstanici na Evroviziji - Ani Đurić se vrlo malo zna, pa tako i da je pevačica završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece - devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

Ona je u braku sa Milanom Đuriđem, kome na društvenim mrežama takođe piše da je, baš kao i Konstrakta završio Arhitekstonski fakultet, te je verovatno to i bilo mesto na kom su započeli ljubavni odnos ili se barem upoznali.

Konstrakta je udata, ima dvoje dece, a u braku je sa arhitektom Milanom Đurićem.
Facebook screenshot 

Očigledno je da njih dvoje nisu često aktivni na društvenim mrežama, ali se može naći po neka zajednička fotografijama sa decom.

Kao i što se vidi po njenom životnom putu, iako je završila arhitektonski fakultet Konstrakta nije zanemarivala ljubav prema muzici koja ju je odvela na drugu stranu.

U ulozi majke ostvarila se dva puta, a o majčinstvu i priželjkivanjia još jednog deteta je pričala u jednom intervjuu za domaće medije.

- U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta - rekla je Konstrakta u intervjuu za portal "Budi keva" pre par godina.

Konstrakta je godinama je bila i član benda "Zemlja gruva", koji je osnovan 2007. godine.
Instagram 

A godinama je bila i član benda "Zemlja gruva", koji je osnovan 2007. godine.

Posle Konstraktinog nastupa u prvoj polufinalnoj večeri, pojavilo se ogromno interesovanje za nju i njenu pesmu, koja je ubrzo zauzela prvo mesto u trendingu, a naposletku i pobedu na „Pesmi za Evroviziju”. U videu ispod pogledajte Konstraktinu prvu izjavu nakon pobede:

Prva Konstraktina izjava nakon pobede Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!