Umetnica Ana Đurić Konstrakta ove godine predstavljaće Srbiju na Evroviziji s pesmom "In corpore sano". Nakon pobede na Beoviziji, Ana je dospela u fokus medija, iako šira javnost o njoj do sada nije mnogo znala.

Njena pesma postala je broj 1 na trendningu i uveliko se komentariše na drutšvenim mrežama.

Ana je bila članica grupe "Zemlja Gruva", malo ko zna da je završila arhitekturu, kao i da je ponosna majka dvoje dece - devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

Ana je gostovala u Jutarnjem programu RTS-a gde je sumirala utiske nakon pobede.

"Bilo je par sati spavanja. Trebaće mi vremena da se saberem. Sinoć mi nije baš bilo jasno šta se dešava, od jutros malo više, ali doći ćemo do toga", rekla je Ana. Kako kaže, sinoć se nije se borila s ostalim favoritima, te smatra da je pesma tek prethodnih dana pridobila pažnju publike.

Konstrakta o pobedi na Beoviziji
Youtube 

"To je prosto bio tok događaja. Praktično, iz moje perspektive, deluje kao da se u poslednja dva dana, zapravo, posle tog prvog polufinala, desilo nešto i da je pesma pokupila pažnju".

Kako kaže, nastup u Torinu, gde se održava ovogdišnja Evrovizija verovatno će biti nešto drugačiji nego što je bio na nacionalnom takmičenju.

Mnogi govore o poruci pesme koja će nas predstavljati na Evroviziji.

Konstrakta će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Torinu
ATA Images 

"Pesma je slojevita i ima dosta poruka, ja ne volim da izdvajam nijednu, ali ima ih dosta, svako nađe nešto. Možda neki odnos prema zdravlju koji je aktuelan, ali ne mislim sad na ovaj pandemijski, nego uopšte. Mislim da je to trend koji je prisutan možda već nekih desetak godina", rekla je Ana u Jutarnjem programu.

Kako kaže, stih iz pesme koji govori da nema zdravstvenu knjižicu, utemeljen je u njenoj realnosti.

Konstrata je svojom numerom privukla veliku pažnju
Kurir/Nenad Kostić 

"To je živa istina. Nemam zdravstvenu knjižicu i nisam ni jedina", iskreno priča ova umetnica.

Kako je istakla svojevremeno u jednom intervjuu, nikada se nije opterećivala brendovima i skupom garderobom, te se bez problema oblači i na pijaci.

ATA Images, Youtube Umetnica Ana predstavlja Srbiju na Evroviziji

"Generalno, garderobu za scenu nosi Konstrakta. Da se razumemo, sve je to skrpljeno iz vintidž šopova, sa Kalenića, sve za 300, H&M-ova i slično. Ponekad bljesne i nešto fensi. Kad Konstrakti dosadi, ona to da meni", rekla je ona u intervjuu za portal Keva.

Prva Konstraktina izjava nakon pobede Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!