Kako stvari stoje, novi predstavnici Italije na pesmi Evrovizije - Mamud i Blanko, ništa manje nisu skandalozni od njihovih prethodnika Maneskina.

Pevači koji su odneli pobedu na prestižnom festivalu "Sanremo" pesmom "Brividi" sada su odlučili da podignu prašinu golišavim izdanjima.

Naime, oni su pozirali na naslovnici "Vanity Fair-a" kao od majke rođeni, a samo su intimne delove prekrili šakama. A od momenta kada se fotografija našla na mrežama, komentari nisu prestajali.

Ova crno-bela fotografija objavljena je uz naslov "Novi svet je stigao", a za samo nekoliko sati samo na Instagramu prikupila je preko pola 648 hiljada lajkova, ali je ujedno i ustalasala strasti i izazvala burne reakcije.

"Naježila sam se zbog ovog prizora", "Loši, loši momci", "Sve, sve, ali me izluđuje što gaze jedno drugom stopala", "Sve bi bilo u redu, da nema dodirivanja stopalima", "Treba mi oporavak posle ove fotke", "Ma dajte, kako ste vreli i seksi", "Sada mogu da umrem", "Ostalo je samo da napravite se*s snimak", "Preterujete, mladići, ovo nije normalno", "O moj Bože", neki su od komentara.

Mamud i Blanko odneli su pobedu na ovogodišnjem Sanremu.
pritnscreen/instagram 

Zanimljivo je da i Mamud i Blanko, baš kao i Damijano David, rado koketiraju sa sopstvenom seksualnošću, pa je tako tokom nastupa na Sanremu Mamud nosio drugačku, crnu suknju, a Blanko providnu, ženstvenu bluzu od bele čipke.

Čak i njihova pesma peva o homoseksualnoj ljubavi, izjednačivši je sa onom između muškarca i žena, što je prvi tekst tog tipa na italijanskog muzičkoj sceni, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Mamud i Blanko su ovogodišnji predstavnici Italije na pesmi Evrovizije, a u nastavku pogledajte još njihovih fotografija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!