Skandal majstor Damiano David ponovo je napravio pometnju na internetu.

Svojim golišavim izdanjima ne prestaje da privlači pažnju i onih koji ga vole i onih koji ga ne podnose, ali jedno je sigurno - na njegovu pojavu niko ne može ostati ravnodušan.

Pre samo nekoliko dana provocirao je izdanjem u ženskom bodiju i porukom koja je ispisana zadnjici, a sada je još jednom otišao korak dalje i pozirao potpuno nag. Intimne delove zaklanjala je jedino stolica, ali su pored njegovog izvajanog tela pratioci primetili još nešto.

damiano david pozirao je go
pritnscreen/instagram 

Naime, mnogima nije promaklo da je njegova soba u potpunom haosu, te su priznali da im pažnju više privlače prljavi peškiri na podu i haos u pozadini.

"Ja znam da oni furaju fazon "prljavih rokera", ali ovo je prosto gadno", "Nisam znala da je ovoliko aljkav", "Njegova neurednost mi bode oči", "Umesto što se pleziš, mogao bi barem malo da skupiš stvari, nije da kopaš po ceo dan pa si umoran", "Žao mi je ovih čistačica"... pisali su na mrežama.

Sa druge strane, naravno da je bilo i onih kojima haos i Damianova neurednost nisu smetale, već su ga obasipali komplimentima za izgled, a neka od njegovih poslednjih izdanja pogledajte u galeriji ispod.

Instagram, Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia Damiano David