Pevač Damiano David (22), koji je zaludeo žene širom sveta kad je s bendom Maneskin pobedio na ovogodišnjem Evrosongu, zapalio je Instagram svojom zadnjom objavom.

Podelio je niz svojih fotki na kojima pozira potpuno go i u rukama drži košarkašku loptu koja prekriva njegove intimne delove. "Lopta je život", napisao je u opisu objave kojom je obožavateljke bacio u trans.

"Odjednom sam se zainteresovala za košarku", "Želim da budem ta lopta", "Kako možeš da budeš tako seksi?", "Molim te baci loptu", nizali su se komentari u sličnom stilu, a fotke su u brzom roku skupile preko milion lajkova.

Njegove objave u ženskom vešu i haljinama zapalile su društvene mreže. David svakim danom ima sve veću vojsku fanova koji obožavaju njegov stil odevanja i šminkanja.

Damiano obožava da lakira nokte, retko se pojavljuje bez crnog ajlajnera, a nisu mu strani ni animal printovi, kao i štikle.

printscreen/youtube, Instagram Damiano David

Inače, David, kojeg na Instagramu prati 4.9 miliona ljudi, i njegov bend Maneskin, početkom sledeće godine stižu u našu prestonicu. Ovu infromaciju potvrdio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.