Ialijanski pevač Damiano David zaludeo je devojke širom sveta, a njegove objave postaju sve smelije što ozaziva veliku pažnju javnosti, a izgleda da to njemu izuzetno prija.

Nakon što je promenio frizuru, pozirao u mini suknji i nastupio u top haljini Damiano je ponovo pomerio granice i izazvao histeriju obožavateljki.

Najnovija objava na zvaničnom profilu benda Maneksin sa kojim je odneo pobedu na Evroviziji skupila je više od milion i po lajkova u rekordnom roku.

Pozirajući u grudnjaku, gaćicama, samodržećim čarapama i štiklama, Damiano je ispod fotografije poručio "I wanna be your sex toy, I wanna be your teacher", što bi u prevodu značilo "Želim da budem tvoja seks igračka, želim da budem tvoj učitelj".

To su zapravo stihovi iz njihove pesme "I Wanna Be Your Slave", za koju Maneskin snima spot.

damiano david
Sander KONING / AFP / Profimedia 

Žene su mahom komentarisale da kako "ne mogu da dišu". "Vrisnula sam", "Opsednuta sam", "Bomba", "Mrtva sam", nanizali su se komentari, a jedna od pratilaca zaključila je kako Damiano izgleda bolje u brushalter od nje.

David svakim danom ima sve veću vojsku fanova koji obožavaju njegov stil odevanja i šminkanja. 

Damiano obožava da lakira nokte, retko se pojavljuje bez crnog ajlajnera, a nisu mu strani ni animal printovi, kao i štikle. Ipak, na žalost mnogih pripadnica lepšeg pola, već četiri godine je u srećnoj vezi sa lepom manekenkom i influenserkom Đorđom Soreli.