Taman smo pomislili da smo o zgodnom Italijanu Damianu Davidu saznali sve, kad, pojavi se nešto novo što nas potpuno iznenadi i potvrdi da je sa razlogom dobio titulu jedne od najkontroverznijih ličnosti današnjice.

Ovog puta, "Maneskin" su bili gosti na kanalu transrodne voditeljke Evrovizije i jutjuberke Nikkie Tutorilas, gde su odgovorila na brojna pitanja vezana za njihovu karijeru, dalje planove, ali i privatan život.

Posebna pažnja bila je na Damianu, kog je Niki ovom prilikom i našminkala, a tokom intervjua otkrio je gde nalaze inspiraciju za muziku koju stvaraju.

damiano david u emisiji kod nikkie tutorials
printscreen/youtube 

"Inspiraciju crpimo iz svih bendova 70-ih, naravno, jer su oni najveći primer onoga što bend može da uradi. Ali trenutno takođe jako volimo Harija Stajlsa - kako u muzičkom smislu, tako i u domenu estetike", rekao je Damiano.

U jednom trenutku David se dotakao i priča o ljubimcima, te otkrio anegdotu o tome kako je jedna od njegovih mačaka dobila ime.

"Jedna moja mačka se zove Bide. Po bideu u komu se pere zadnjica. Kada sam je dobio, prvog dana se zaglavila u bideu i morao sam da zovem vatrogasce. Došli su i jedva izvukli mačku, a jedan od njih mi je, kada su je spasili, rekao da se mora zvati Bide" ispričao je Damiano i dodao da mu se druga mačka zove Legolas.

damiano david
Insidefoto / ddp USA / Profimedia 

Naravno, ovu priču jedva su dočekal Damianovi obožavatelji, ali i oni koji ga baš i ne vole toliko. "Ni mački nije mogao da da normalno ime", "Ovo samo njemu može da se desi", "Baš mi se dopada ime mace", "Damiano, mogu li ja da budem tvoja mačka? Možeš me zvati bide, ne marim", "Bože, ovaj čovek...", "Da li je moguće da je neko ovoliko prepotentan", "Kakvo glupo ime"... preplitali su se negativni i pozitivni komentari ljudi ispod videa. Sa druge strane bilo je i onih koji su ostavljali komentare na račun šminke slavne transrodne šminkerke, kojoj čak i oni najuporniji nisu mogli naći ni jednu manu.

Ako ništa, Damiano je još jednom uspeo da "zatalasa mase" i da napravi pometnju svojim izjavama, a kako je izgledao na kraju intervjua kada ga je Niki našminkala, pogledajte u galeriji ispod.

printscreen/youtube Damiano David i "Mansekin" kod Nikkie Tutorials