Od momenta kada su se pojavili na sceni Evrovizije, bilo je jasno da je svet dobio novu zvezdu. Damiano David odneo je pobedu sa svojim bendom "Mansekin" i vratio prestižno takmičenje u Italiju nakon 31 godinu.

Međutim, sjajan nastup kao i pesme benda nekako su ostale u senci ekcentričnog izgleda i nastupa seksi Italijana koji je za kratko vreme uspeo da podeli Evropu u dva tabora - na one koji ga obožavaju i na one koji ne mogu da ga smisle.

Čak ga je javno pohvalila i Majli Sajrus nakon što su odradili prepev njene pesme "Midnight Sky", a kako kažu izvori bliski pevačici, ni ona nije ostala imuna na čari zgodnog pevača.

Međutim, na žalost mnogih, Damiano je zauzet, i to već četiri godine. Njegovo srce ukrala je alternativna manekenka i influenserka Đorđa Soleri. O njihovoj vezi se ne zna mnogo, a na mrežama se može pronaći samo jedna fotografija iz vremena dok je Đorđa bila plavuša.

jedina javna fotografija na mrežama damiana davida i djordje soleri
printscreen/instagram 

Pevač je tri godine mlađi od nje, a za njihovu vezu se javno saznalo tik pred Evroviziju. Đorđa je nedavno otkrila i da pati od hronične bolesti Vulvodinija. Ona svoja nimalo prijatna iskustva često deli sa pratiocima na instagramu želeći da pomogne svim devojkama koje prolaze kroz isto.

Sada je Đorđa ponovo dala mogućnost pratiocima da joj postave još neka pitanja, te je izmeđuostalog otkrila da je feministkinja, ali i biseksualka.

- Seksualno sam fluidna, što znači da me podjednako privlače i muškarci i žene - napisala je Đorđa.

Nakon ovoga fanovi su je pitali da li je njena veza sa Damianom u skladu sa njenim uverenjima.

djordja soleri devojka damiana davida
pritnscreen/instagram 

- Što je tu nefeminističko? Imati slavnog dečka nije u skladu sa feminizmom? Ili bi bilo feminističnije da zauvek skrivam ​​vezu? Mislim, to je divna stvar, zar ne? - odgovorila je.

Još neka izdanja lepe Đorđe pogledajte u galeriji i procenite i sami - s obzirom na jasne stavove, ali i fizički, koliko vam idu zajedno ona i Damiano?

pritnscreen/instagram Đorđa Soleri, devojka Damiana Dejvida, pevača Manskina