Svetska senzacija Damiano David ne prestaje da iznenađuje pratioce svojim neobičnim izdanjima. Voleli ga ili ne, jedno je sigurno - on svakako zna kako pametno iskoristiti svojih 5 minuta slave i naterati medije da o njemu bruje nedeljama.

U korist tvrdnji ide i to što ga sad samo na Instagramu prati skoro 4 miliona ljudi, dok na oficijelnoj strani bend "Manseksin" imaju preko 4 miliona pratilaca.

Nedavno su počeli sa nastupima širom Evrope, a na mrežama su najpre podelili fotografije snimljene za vreme posete Gotenbergu u Švedskoj. Tom prilikom pozirali su obučeni u ružičaste kostime, a sve su dodatno uparili zečijim ušima, cvećem i ostalim rekvizitima.

David se, očekivano, posebno istakao, te je ružičasti sako i pantalone upario sa crvenim steznikom od kožnih kaiševa, odnosno harnesom, koji je navukao preko golog tela, a na glavu je stavio mekane zečije uši.

damniano david pozirao je u ruzicastom sakou i sortsu sa crvenim harnesom
printscreen/instagram 

Ovim je samo još jednom pokazao kako ne beži od svoje ženstvene strane i da ga to ne sprečava da bude "seks-ikona".

Kako ga mnogi pitaju već duže vreme ko mu je inspiracija za look-ove, Damiano je ovog puta rešio da otrkije identitet glumice kojoj se divi i koju obožava, a koja mu je, kako stvari stoje i inspiracija kada je moda u pitanju.

U pitanju je, verovali ili ne čuvena Rejčel iz "Prijatelja", odnosno Dženifer Aniston. Damiano je podelio njenu fotografiju u beloj majici i šortsu sa tregerima, a kako izvori bliski pevaču tvrde, ona je neko kome se divi, dok su njena izdanja iz popularne serije često inspiracija za njegova modna izdanja.

damiano david podelio je stori sa dzenifer aniston i tvrdi da mu je ona inspiracija
printscreen/instagram 

Mnogi su bili iznenađeni njegovim izborom, ali kada malo bolje razmislite, ima logike, a možemo slobodno reći da italijanski zavodnik malo liči na luckastu Rejčel i kada je ponašanje u pitanju.

Poznata glumica se povodom ovoga nije oglašavala, a ovo nije prvi put da su "Mansekin" i sam David privukli pažnju medija. Podsetimo, nedavno ih je pohvalila i Majli Sajrus, a izvori bliski pevačici potvrdili su da joj se zgodni pevač veoma dopao iako je zauzet, i već četiri godine je u srećnoj vezi sa influenserkom i manekenkom Đorđom Soreli. A ukoliko ste propustili kako izgleda devojka koja je ukrala Damianovo srce, možete to pogledati u galeriji ispod.

pritnscreen/instagram Đorđa Soleri, devojka Damiana Dejvida, pevača Manskina