Pre samo nekoliko meseci, lomila su se koplja oko dva Italijana - na jednoj strani bio je Mikele Morone, na drugoj, svetska senzacija Damiano David. Evropa je bila podeljena u dva tabora, a obe strane iznosile su jake argumente kako "pravi muškarac" treba da izgleda.

Međutim, nakon poslednjih fotografija na mrežama, sve više dama ubeđeno je da su, kako kažu "izgubile još jednog".

Mikele koji se proslavio ulogom u italijansko-poljskom film "365 days" često na svoj Instagram kači fotke na kojima je bez odeće, a sada je podgrejao glasine da je homoseksualac.

mikele morone podgrejao je price da je homoseksualac
printscreen/instagram 

Naime, pre izvesnog vremena Mikele je pozirao u zagrljaju svog kolege Simonea Susine koji u gorepomenutom filmu glumi njegovog neprijatelja.

mikele morone u zagrljaju kolege
printscreen/instagram 

- Ja sam lažljivac - napisao je Morone u opisu fotografije, koja je ubrzo skupila gotovo 3 miliona lajkova, ali i brojne negativne reakcije Mikelovih obožavateljki.

U komentarima se često postavljalo pitanje da li je to zapravo glumac rešio da "izađe iz ormara".

Međutim, zgodni glumac koji se često nalazio na listama najzgodnijih muškaraca se ubrzo osvrnuo na glasine o svojoj seksualnoj orijentaciji.

- Simone i ja postali smo jako dobri prijatelji, kao braća smo. Snimamo film zajedno. Ljudi, to je samo fotografija, ništa više - napisao je Morone na svom Instagram profilu.

- Podržavam LGBT zajednicu, ali mi smo se samo najnormalnije fotografisali. Nisam rekao da sam gej - objasnio je Italijan i dodao kako su svi glumci lažljivci na neki način.

mikele morone priznao je da je sa simoneom samo prijatelj al ida podrzava lgbt populaciju
printscreen/instagram 

Ipak, mnogi nisu bili ubeđeni u ispričano, a crv sumnje je svakako posejan.

Bio gej ili ne, to više nije ni bitno, seksualna orijentacija je stvar pojedinca, a na samom Moroneu je da li će i kada priznati ako zaista voli muškarce, i to je potpuno u redu. Ipak, ne možemo da se ne nasmejemo jer su sve vreme pojedinci upirali prstom u Damiana i prozivali ga da je homoseksualac samo zbog oblačenja, a na kraju se za onog ko je po mišljenju mnogih "prorotip pravog strejt muškarca" priča da je homoseksualnog opredeljenja.