Kada je pre desetak godina javno priznao da je homoseksualac veliki miljenik žena Riki Martin slomio je mnoga srca. Jedan od najuspešnijih latino izvođača svih vremena nekada je izlazio sa ženema i to sa pravim lepoticama.

Naime, danas 49-godišnji Riki se ovih dana prisetio tih vremena i izjavio kako nikoga nije zavaravao i da su njegova osećanja uvek bila iskrena prema svima.

Naime, muzičar se već nekoliko puta našao na udaru kritika i optužbi da je pre 2010. godine, kada je progovorio o svojoj seksualnosti, bio nepošten prema ženama koje je ljubio.

riki martin
Shutterstock 

- Seksualnost je jedna komplikovana stvar, nije sve crno i belo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo.

Ne možete da odglumite hemiju koju osećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao - izjavio je on za magazin "People".

Pre nego što se venčao s umetnikom Džvanom Jozefom 2017. godine, Riki je bio od 2008. do 2014. bio u vezi s Karlosom Gonzalezom, pre njega je bio u vezi s Nejtanom Lejnom, a njegov raniji ljubavni život obeležile su samo žene.

riki martin
Elliot / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Na popisu devojaka u koje je bio zaljubljen našle su se Ines Misan, Maital Saban, Adriana Biega, Lili Melgar, Rebeka de Alba i Gabrijela Sabatini.

Riki Martin i Džvan Jozef još uvek su u srećnom braku i roditelji su četvoro dece koje im je na svet donela surogat-majka. U galeriji pogledajte više njegovih fotografija: 

Instagram Riki Martin