Nema šta do sada nismo saznali o Damianu Davidu. Počev od toga o čemu je maštao kao klinac, kako mu se zovu mačke, ko mu je brat i kako izgleda, potom sa kim se zabavlja...

Voleli ga ili ne, ne možete sporiti da je do sada pokazao i sjajno vaspitanje, iako je buntovnik, ali i da veoma poštuje žene. Mnogi su komentarisali da su njegovi roditelji odradili sjajan posao, te da ništa od toga ne bi bilo da svom sinu nisu usadili prave vrednosti.

mnogi su bili znatizeljni kako mu izgledaju roditelji
Rocco Spaziani / Zuma Press / Profimedia 

Baš iz tog razloga, obožavatelji su bili znatiželjni da saznaju kako mu izgledaju roditelji i čime se bave, a pogotovo majka, zbog koje kažu da je njena slika i prilika.

Damianova mama i otac bave se istim poslom, odnosno, stjuart i stjuardesa su. Zahvaljujući tome, i Damiano i njegov mlađi brat Jakopo proputovali su svet, a na mrežama se mogu naći retke fotografije, uglavnom iz Kine gde su proslavili jedan od praznika.

Rosela Skunjamiljo prelepa je žena divne duge kovrdžave kose i zaista, sličnost između nje i sinova je zaista velika. Damiano je često isticao da mu je ona najvažnija u životu, a još fotografija lepe Rose, kako joj tepa, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Damiano David majka