Ovo je definitivno godina grupe "Maneskin"! Nakon što je italijanski bend pobedio na ovogodišnjoj Evroviziji i munjevitom brzinom postao planetarno popularan, usledio je i niz saradnji, a među njima i ona sa brendom "Gucci".

"Maneskin" je sredinom jula objavio spot za pesmu "I wanna be your slave", a za njihov stajling u istom pobrinuo se upravo "Gucci".

Poznati modni brend rešio je da nastavi saradnju sa italijanskim bendom, te su se tako članovi "Maneskin"-a našli kao promo lica u video spotu koji najavljuje novu kampanju.

Spot oblikuje provokativnim kadrovima, pa tako na samom početku stoji upozorenje da nije namenjen onima koji nemaju 18 godina.

Ipak, ništa manje nismo ni očekivali od Damiana i ekipe, jer ipak je to "Maneskin" koji je poznat po rušenju svih pravila, pomeranju granica i u uživanju nošenju garderobe koja briše rodne stereotipe. Damiano David i ostatak ekipe glavne su muze u najnovijoj kampanji Gucci Aria, iza koje stoji Alesandro Mikelijo.

Perje, koža, šljokice i čipka dominiraju komadima u novoj kampanju, a kadrove provokativne koji su privukli veliku pažnju pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube MANESKIN x GUCCI

Pogledajte spot za kampanju #AriaGucci: